Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στον χορό για Λεμινά η Άρσεναλ
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Στον χορό για Λεμινά η Άρσεναλ

Μάχη για τον Μάριο Λεμινά θα δώσει όπως φαίνεται η Άρσεναλ, με τον 22χρονο άσο της Μαρσέιγ (αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους) να αρέσει επίσης σε Λέστερ, Νάπολι και Ντόρντμουντ.

11.04.2016 | 19:24

Τον Μάριο Λεμινά θέλει να φέρει στο Νησί για λογαριασμό της η Άρσεναλ όπως δημοσιεύουν γαλλικά Μέσα.

Αναλυτικά, οι «κανονιέρηδες» έχουν βάλει στην μεταγραφική τους λίστα τον 22χρονο άσο της Μαρσέιγ, που φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους, έχοντας όμως μόνο επτά συμμετοχές.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν λόγω της κακής οικονομικής αλλά και αγωνιστικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Μασσαλίας, ο Λεμινά να αποχωρήσει από την Γαλλία το καλοκαίρι, με πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ να έχουν ήδη ανοικτά τα ραντάρ τους.

Φυσικά στο κόλπο βρίσκεται και η Γιουβέντους, η οποία μπορεί να μην του δίνει τόσο χρόνο συμμετοχής αλλά της φαίνεται χρήσιμος για ρεζέρβα.

Εκτός της «Μεγάλης Κυρίας» όμως υποψήφιοι μνηστήρες για τον Λεμινά είναι μεταξύ άλλων η Ντόρντμουντ, η Νάπολι και η Λέστερ, ενώ δεν πρόκειται όσο περνά ο καιρός να μαζεύονται ακόμα περισσότεροι αφού ο 22χρονος κοστολογείται μόλις στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ολιμπίκ Μαρσέιγ
Exit mobile version