Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πελέ: “Παραλίγο να υπογράψω στη Ρεάλ”
Ρεάλ Μαδρίτης

Πελέ: “Παραλίγο να υπογράψω στη Ρεάλ”

Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε φτάσει ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Πελέ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

23.04.2016 | 12:54

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν ο Πελέ ήταν στην ενεργό δράση και στο απόγειο της καριέρας του κατά τα τέλη της δεκαετίας του ’50 και μετέπειτα εκείνη του ’60 ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Τότε ήταν η εποχή που η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτούσε το ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών μετά το άλλο και στις τάξεις της είχε μερικούς θρυλικούς παίκτες. Μάλιστα, η “βασίλισσα” είχε φτάσει στο να κάνει δικό της και το “μαύρο διαμάντι”.

Αυτό αποκάλυψε ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με δηλώσεις του: “Είχα φτάσει πολύ κοντά στο να υπογράψω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν το έκανα και το έχω μετανιώσει που έμεινα στη Σάντος”.

Παράλληλα, ο Πελέ “έπλεξε” το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα που τη χαρακτήρισε ως τη καλύτερη ομάδα του κόσμου τα τελευταία 15 χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version