Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άλβες: “Θέλω Μπαρτσελόνα”
Μπαρτσελόνα

Άλβες: “Θέλω Μπαρτσελόνα”

Καμία πρόθεση να φύγει από την Μπαρτσελόνα δεν έχει ο Ντάνιελ Άλβες, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο εκπρόσωπός του.

26.05.2016 | 17:44

Τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία και την Ιταλία υπάρχουν έντονες φήμες που θέλουν τον Ντάνιελ Άλβες να αφήνει την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Μάλιστα, ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως ο Βραζιλιάνος μπακ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το 2019 με τη “Μεγάλη Κυρία”.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά με τον εκπρόσωπο του έμπειρου αμυντικού να μιλάει στη “Mundo Deportivo”, τονίζοντας τις προθέσεις του πελάτη του:

«Ο Ντάνι δεν κάνει σχέδια να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε προτάσεις από την Γιουβέντους και την Γαλατασαράι, αλλά είναι πολύ χαρούμενος με το ρόλο του στην ομάδα και θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με αυτή. Δεν εξέτασε καν τις προτάσεις. Αγαπάει την ομάδα και την πόλη, θέλει να μείνει»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version