Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίρνει Πιάνιτς η Γιουβέντους;
Ρόμα

Παίρνει Πιάνιτς η Γιουβέντους;

Δικό της θέλει να κάνει τον Μίραλεμ Πιάνιτς η Γιουβέντους

08.06.2016 | 13:35

Σε μπέρδεμα εξελίσσεται η υπόθεση του Μίραλεμ Πιάνιτς όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος της Ρόμα παρουσιάζεται θετικός στο να αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση ενδιαφέρουσας πρότασης, ενώ η ίδια η διοίκηση των «τζιαλορόσι» δηλώνει πως δεν θα εμποδίσει τυχόν μεταγραφή του.

«Θέλουμε ο Πιάνιτς να μείνει μαζί μας, όμως αν κάποιος ενεργοποιήσει τη ρήτρα του δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από την πλευρά μας» ήταν τα λόγια του Τζιμ Παλότα, προέδρου της Ρόμα.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει πως «εάν έρθει πρόταση θα ληφθεί υπόψιν» σκορπίζοντας… σύννεφα στο μέλλον του στην ομάδα της Ρώμης.

Και φυσικά πρέπει να σημειωθεί πως στην γωνία περιμένει η Γιουβέντους για να αρπάξει τον Πιάνιτς σε περίπτωση που ξεκαθαρίσει την απόφασή του να μείνει ή να φύγει.

Αναλυτικά η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη προκειμένου να ενεργοποιήσει την ρήτρα των 40 εκατομμυρίων ευρώ ενώ δεν αποκλείεται να δώσει και έμψυχο αντάλλαγμα (Ζάζα, Περέιρα και Ασαμόα βρίσκονται στην λίστα) στην Ρόμα προκειμένου να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον παίκτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version