Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα

O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές που φέτος είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

30.04.2024 | 09:48

Το δικό του χατ τρικ έκρινε την αναμέτρηση της Δευτέρας. Η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και επικράτησε στο Μονζουίκ της Βαλένθια με 4-2 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ είχε κέφια και όταν συμβαίνει αυτό δύσκολα θα βρεθεί η άμυνα που θα τον σταματήσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο «Λέβα» διάγει μια μέτρια σεζόν για τα δικά του δεδομένα ωστόσο υπάρχουν κάποιες φορές που θυμίζει στο κοινό τον πραγματικό του εαυτό. Την ποιότητα και το πηγαίο ταλέντο του όταν βρίσκεται με τη μπάλα στο κουτί. Τα χρόνια πέρασαν και ο Πολωνός κατανοεί πως ναι μεν μπορεί να συγκαταλέγεται στους καλύτερους αλλά όχι στους κορυφαίους της εποχής.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της

«Μπαπέ και Μπέλινγχαμ οι καλύτεροι της εποχής»

Σε συνέντευξή του στη γερμανική BILD, ο 35χρονος επιθετικός κατονόμασε τους δύο ποδοσφαιριστές που για εκείνον είναι οι καλύτεροι στη φετινή σεζόν. «Είναι δύσκολο να το πούμε ακόμα γιατί έχουμε μπροστά μας το Euro και καθοριστικά παιχνίδια στο Champions League. Αλλά αυτή τη στιγμή, ο Μπαπέ και ο Μπέλινγκχαμ είναι οι πιο εξαιρετικοί παίκτες στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον βάζοντας τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι. «Το να φύγω από την Μπάρτσα αυτό το καλοκαίρι δεν είναι σίγουρα επιλογήξ για μένα, δεν είναι θέμα συζήτησης. Αισθάνομαι καλά και σκοπεύω να μείνω για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Όταν δεν θα μαι πλέον στο απόγειό μου σωματικά, τότε θα το σκεφτώ», υπογράμμισε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version