Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην Άρσεναλ ο Βάρντι (pic)
EURO 2016

Στην Άρσεναλ ο Βάρντι (pic)

Σε μία "γκέλα" προχώρησε το "BBC" την ώρα του αγώνα της Αγγλίας με την Ουαλία, καθώς "αποκάλυψε" πως ο Τζέιμι Βάρντι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

16.06.2016 | 22:55

Εδώ και αρκετές μέρες ακούγονται, αλλά και γράφονται πολλά σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τζέιμι Βάρντι και για το αν θα πάρει μεταγραφή ή όχι στην Άρσεναλ που έχει δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του ή για το αν θα παραμείνει στις τάξεις της Λέστερ.

Ωστόσο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τις υποχρεώσεις του 29χρονου επιθετικού με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Euro της Γαλλίας. Ή μήπως όχι;

Στο “BBC” φαίνεται πως ξέρουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Βάρντι και αυτός θα είναι οι “κανονιέρηδες”. Τουλάχιστον αυτό έγραψαν στο γνωστό αγγλικό δίκτυο ειδήσεων όταν ο επιθετικός των “λιονταριών” έκανε το 1-1 με την Ουαλία στο 56′.

Τυπογραφικό λάθος, λόγω βιασύνης ή γνωρίζουν πράγματα που θα μάθουμε και εμείς σε λίγο καιρό; Ο χρόνος θα δείξει αν το “BBC” έπεσε μέσα ή όχι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2016
Ετικέτες
Exit mobile version