Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα τον παρηγόρησαν (pic)
Ισπανία

Οι συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα τον παρηγόρησαν (pic)

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έτρεξαν να παρηγορήσουν τον Αρντά μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα μεταξύ της Ισπανίας και της Τουρκίας.

18.06.2016 | 17:10

H εθνική Τουρκίας μετά από μία ακόμη κάκιστη εμφάνιση μέτρησε την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια και ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μία από τις αιτίες των αποτελεσμάτων του συνόλου του Φατίχ Τερίμ είναι και η απογοητευτική απόδοση του αστέρα της ομάδας, Αρντά Τουράν με τις προσδοκίες των Τούρκων οπαδών για διάκριση να έχουν βασιστεί πάνω του.

Ωστόσο, οι Τούρκοι φίλαθλοι νιώθωντας προδομένοι από αυτά που αντίκρισαν στο γήπεδο από τον Αρντά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ισπανία τον αποδοκίμασαν σε κάθε του επαφή με τη μπάλα.

Ο ίδιος ο παίκτης, μάλιστα, αναγνωρίζοντας τα λάθη του ζήτησε συγνώμη από το κοινό αλλά με τη λήξη του αγώνα ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Ο άσος της Τουρκίας πάντως, αντίκρισε τους συμπαίκτες τους στη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι φορούσαν τη φανέλα της Ισπανίας, να κατευθύνονται προς το μέρος του προκειμένου να τον παρηγορήσουν και να του προσφέρουν μία αγκαλιά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version