Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σακίρι: “Μακάρι η Puma να μην φτιάξει προφυλακτικά”
EURO 2016

Σακίρι: “Μακάρι η Puma να μην φτιάξει προφυλακτικά”

Το δικό του σχόλιο για τις... εύθραυστες φανέλες της εθνικής ομάδας της Ελβετίας που κατασκευάζονται από την Puma έκανε ο Σερντάν Σακίρι.

20.06.2016 | 13:30

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά έξι φορές είδαν οι Ελβετοί να σκίζεται φανέλα τους στο τελευταίο τους παιχνίδι στον όμιλο που ήταν απέναντι στην Γαλλία. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τέτοιο επίπεδο και φυσικά συνιστά ρεκόρ για Euro!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης πολλά ειρωνικά, αλλά και χιουμοριστικά σχόλια έγιναν από τους χρήστες των social media σχετικά με την εταιρεία που τις κατασκευάζει που είναι η Puma.

Μάλιστα, ο Σερντάν Σακίρι έδειξε πως είναι στο ίδιο… στρατόπεδο με εκείνους, με αποτέλεσμα να κάνει την παρακάτω δήλωση που σίγουρα δεν θα άρεσε στους ανθρώπους της γνωστής εταιρείας.

“Οι φανέλες της Puma σχίστηκαν πολύ εύκολα. Μακάρι να μην αποφασίσουν να φτιάξουν προφυλακτικά, γιατί μπορεί να έχουμε τα ίδια προβλήματα”, είπε μεταξύ άλλων ο επιθετικός της Στόουκ που θα περιμένει καλύτερη “φουρνιά” από φανέλες για το επόμενο παιχνίδι των Ελβετών στη “νοκ-άουτ” φάση του Euro.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2016
Ετικέτες
Exit mobile version