Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και επίσημα στη “Μπάρτσα” ο Ουμτιτί
Μπαρτσελόνα

Και επίσημα στη “Μπάρτσα” ο Ουμτιτί

Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς που έχει διάρκεια για πέντε χρόνια.

12.07.2016 | 15:41

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η Μπαρτσελόνα τα είχε βρει σε όλα με τη Λυών αναφορικά με την αγορά του Σαμουέλ Ουμτιτί. Το μόνο που έλειπε ήταν η επίσημη ανακοίνωση που αυτή τελικά ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7) από τους Καταλανούς.

Αυτή έκανε γνωστό πως ο Γάλλος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία πέρασε στα γραφεία του συλλόγου, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα οι νταμπλούχοι Ισπανίας έβγαλαν από τα ταμεία τους 25 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να φέρουν τον νεαρό αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, στο “Καμπ Νου”.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα έγινε ακόμη πιο ισχυρή, ενόψει της νέας σεζόν καλύπτοντας τα αμυντικά κενά της. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες και νέες μεταγραφικές κινήσεις από τους “μπλαουγκράνα” που δείχνουν πως θέλουν να επιστρέψουν και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version