Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Premier League

Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)

Η Τσέλσι είχε εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με σκορ 5-0. Τρία δοκάρια ο Μπόουεν.

05.05.2024 | 17:58

Η Τσέλσι έψαχνε και ψάχνει απαντήσεις τις τελευταίες αγωνιστικές. Ειδικά μετά την εκτός έδρας ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 5-0. Όμως, οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαίνεται να τις έχουν και να τις δίνουν όποτε και όταν πρέπει. Αρχικά κόντρα στην Τότεναμ και σε δεύτερη φάση απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Οι «μπλε» επικράτησαν με σκορ 5-0 των «σφυριών» στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League! Από τους παίκτες των νικητών που ξεχώρισαν ήταν ο Τζάκσον που σημείωσε δύο γκολ, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Μπόουεν που είδε την μπάλα να βρίσκει τρεις φορές στο δοκάρι της Τσέλσι, μετά από δική του τελική προσπάθεια!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν της Τσέλσι. Απλά τα πράγματα. Οι παίκτες του Ποτσετίνο από την αρχή μπήκαν με όρεξη και άγριες διαθέσεις. Κάτι που φάνηκε και στην ουσία, μιας και δεν έμειναν στη θεωρία. Ο Πάλμερ στο 15′ άνοιξε το σκορ για να έρθει ο Γκάλαχερ στο 30′ για να έρθει να κάνει το 2-0 και κάπου εκεί να… καθαρίσει το ματς. Βέβαια πριν το πρώτο γκολ της Τσέλσι η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι στο 14′ με τον Μπόουεν με τον ίδιο παίκτη να σημαδεύει εκ νέου το δοκάρι των γηπεδούχων στο 44′.

Στο 38΄ο Μαντουέκε έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με την Τσέλσι να μην έχει καμία διάθεση να ρίξει ταχύτητα και γενικότερα να πάρει το πόδι της από το γκάζι. Το 4-0 για το σύνολο του Ποτσετίνο ήρθε από τον Τζάκσον στο 48′ με τον ίδιο παίκτη να αναγράφει το 5-0 που έμελλε να μείνει ως το τέλος, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Καϊσέδο και τον ίδιο να νικάει για δεύτερη φορά τον κίπερ της Γουέστ Χαμ που είχε σε πολύ κακό απόγευμα τη μεσαία της γραμμή και ειδικά τον Σούτσεκ.

Στο 79′ ο Μπόουν είχε και τρίτο δοκάρι με το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο του Πέτροβιτς με το 5-0 να μένει μέχρι και το τέλος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version