Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To μήνυμα του Καντονά στον Ζλάταν (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

To μήνυμα του Καντονά στον Ζλάταν (vid)

Ο Έρικ Καντονά προειδοποίησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ότι στο "Όλντ Τράφορντ" υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς.

12.07.2016 | 20:09

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα από τότε που υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας είναι άκρατος καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του Σουηδού τον άνθρωπο που θα ηγηθεί των προσπαθειών της επιστροφής του συλλόγου στις επιτυχίες.

Ωστόσο, ένας πρώην αγαπημένος των οπαδών των “κόκκινων διαβόλων”, ο Έρικ Καντονά, είχε να στείλει ένα μήνυμα στον Σουηδό στράικερ.

Ειδικότερα, ο 50χρονος Γάλλος δουλεύει στο τηλεοπτικό κανάλι Eurosport και έχει αυτοδιοριστεί ως ο επίτροπος του ποδοσφαίρου σε μία χιουμοριστική εκπομπή όπου σχολιάζει τα τεκταινόμενα του φετινού EURO αλλά και άλλες ειδήσεις που αφορούν τον “βασιλιά των σπορ”.

Σε πρόσφατη εκπομπή του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ζλάταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον προειδοποίησε ότι υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς στο “Όλντ Τράφορντ, ο ίδιος. Γι΄αυτό έδωσε τη συγκατάθεσή του στον πρώην άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να γίνει ο νέος πρίγκηπας της Γιουνάιτεντ.

Ο Καντονά, αναφέρθηκε επίσης με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην έλλειψη αυτοπεποίθησης των Ουαλών για πρόκριση στον τελικό αλλά και για στην αποτελεσματικότητα των Πορτογάλων.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version