Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην Πόρτο ο Τέγιες!
Πόρτο

Στην Πόρτο ο Τέγιες!

Και επίσημα «δράκος» ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Γαλατάσαραϊ, Άλεξ Τέγιες.

13.07.2016 | 08:45

Και επίσημα παίκτης της Πόρτο πρέπει να θεωρείται ο Άλεξ Τέγιες όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφή εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και η συμφωνία για την μετακίνηση του παίκτη στην ιβηρική χερσόνησο ήταν τυπική υπόθεση μιας και είχαν ολοκληρωθεί οι όποιες επαφές με συμφωνία.

Αναλυτικά η Πόρτο που βρισκόταν σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού κατέληξε στην επιλογή του Τέγιες, για τον οποίο έβγαλε από τα ταμεία της 6.5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία και έδωσε στην Γαλατάσαραϊ για να τον κάνει δικό της.

Η τούρκικη ομάδα δεν υπολόγιζε τον παίκτη που ούτως ή άλλως είχε παίξει ως δανεικός στην Ίντερ όλη την προηγούμενη σεζόν και δύσκολα θα ενίσχυε την ομάδα του φέτος. Έτσι οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ έκριναν πιο συνετό να βάλουν πωλητήριο στο νεαρό σέντερ μπακ και απ’ ότι φάνηκε βγήκαν κερδισμένοι.

Δείτε τα Tweets της «Γαλατά»:


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πόρτο
Exit mobile version