Ντόρτμουντ

Επιστρέφει στη Ντόρτμουντ ο Γκέτσε!

Σε όλα τα βρήκε ο Μάριο Γκέτσε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και πλέον μένει το «ΟΚ» της Μπάγερν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «Βεστφάλεν».

Μετά από πολύωρες συζητήσεις και συνεχείς συναντήσεις με ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Μάριο Γκέτσε είπε το «ναι» στους Βεστφαλούς και αναμένεται μόνο η συγκατάθεση της Μπάγερν Μονάχου για να επιστρέψει ο Γερμανός άσος στην ομάδα που καθιερώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησαν γερμανικά Μέσα αργά το βράδυ της Πέμπτης (14/7), ο Γκέτσε είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Ντόρτμουντ που του πρότειναν συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας χωρίς να δημοσιεύονται ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες όσον αφορά τις απολαβές του παίκτη.

Πάντως η επίσημη πρόταση που έγινε από την Μπορούσια στην Μπάγερν είναι του ύψους των 23 εκατομμυρίων ευρώ με την ομάδα του Μονάχου όμως να ζητά το λιγότερο 27 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει το «ΟΚ» προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή.

Η διαφορά αυτή δεν φαίνεται να αποθαρρύνει τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ που θα επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση, έτσι ώστε να τελειώσει η μεταγραφή πριν μπει η επόμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ