Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ενδιαφέρον από δύο για Τουράν
Τσέλσι

Ενδιαφέρον από δύο για Τουράν

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, Τσέλσι και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αρντά Τουράν.

20.07.2016 | 11:28

Το περσινό καλοκαίρι η Μπαρτελόνα ξόδεψε συνολικά 41 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Αρντά Τουράν. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2016 λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που είχε δεχτεί η “Μπάρτσα” και συμπλήρωσε 18 συμμετοχές στη La Liga με την απόδοσή του να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ωστόσο, παρά και το γεγονός ότι ο Αρντά απογοήτευσε στο φετινό EURO, σύμφωνα με την ισπανική Sport η Τσέλσι και η Άρσεναλ αναμένεται να αναμετρηθούν για την απόκτησή του. Η τιμή πώλησής του κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό ιδιαίτερα χαμηλό για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο.

Ο 29 χρονος παίκτης των “ροχιμπλάνκος” μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης ενώ συχνά του αρέσει να μετακινείται με την μπάλα ως εσωτερικός μέσος μέχρι και την πλάγια γραμμή προκειμένου να κάνει παιχνίδι.

Έτσι, δεδομένου ότι ο Κόντε σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα του σε 4-4-2 θα χρειαστεί την κάλυψη που προσφέρει ο Τουράν.  Παράλληλα, οι χαμηλές πτήσεις των Γουόλκοτ και Τσάμπερλέιν την περσινή σεζόν σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ράμσει στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπορούν να δώσουν μία ευκαιρία στον Τούρκο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version