Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Θα ήθελα να έχω συμπαίκτη στην Μπάγερν Μονάχου τον Πογκμπά”
Μπάγερν Μονάχου

“Θα ήθελα να έχω συμπαίκτη στην Μπάγερν Μονάχου τον Πογκμπά”

Ο Κίνγκσλει Κομάν αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Πολ Πογκμπά.

17.08.2016 | 14:15

Το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού έληξε αίσια τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τη Γιουβέντους. Αναφερόμαστε, φυσικά, στην πραγματοποίηση της επιστροφής του Πολ Πογκμπά στο “Ολντ Τράφορντ μετά την τετραετή θητεία του Γάλλου μέσου στη “μεγάλη κυρία”.

Η συγκεκριμένη μετακίνηση αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς κόστισε στους “κόκκινους διαβόλους” 110 εκατομμύρια ευρώ.

Ένας έτερος Γάλλος, ο οποίος συμμετείχε στο EURO 2016, είναι ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τον ποιον επιθυμούσε να έχει συμπαίκτη στους “βαυαρούς” απάντησε: Εάν μπορούσαν να διαλέξω έναν παίκτη, θα διάλεγα τον Πογκμπά στην Μπάγερν. Θα ήταν φανταστικό. Διαθέτει απίθανες ικανότητες και είναι ένας φανταστικός μέσος. Πέρα από αυτό δεν είναι σημαντικός μόνο στο γήπεδο. Έχει τεράστια χρηματιστηριακή αξία. Μένει στο μυαλό των ανθρώπων”.

Να σημειωθεί ότι ο Κίνγκσλεϊ Κομάν είναι παίκτης της Γιουβέντους, ο οποίος θα διανύσει τη φετινή σεζόν το δεύτερο χρόνο του δανεισμού του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version