Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «ευχαριστώ» του Ιγκουαΐν στους φίλους της Νάπολι (pic)
Νάπολι

Το «ευχαριστώ» του Ιγκουαΐν στους φίλους της Νάπολι (pic)

Τους φίλους της Νάπολι ευχαρίστησε με ένα σύντομο μήνυμά του ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

20.08.2016 | 15:44

Τι κι αν έγινε της κακομοίρας στην Ιταλία με αφορμή την μεταγραφή του από τη Νάπολι στη Γιουβέντους; Τι κι αν κάηκαν εκατομμύρια μπλούζες του από όταν ήταν στους «παρτενοπέι»; Τι κι αν όλοι οι φίλοι των Ναπολιτάνων του έχουν ανοίξει πόλεμο και έχουν υποσχεθεί να του κάνουν τη ζωή δύσκολη όταν επιστρέψει ως αντίπαλος;

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν φαίνεται να… μασάει, έβαλε νερό στο κρασί του και παρά τις όποιες διαφορές τον χωρίζουν πλέον με την πρώην ομάδα του ευχαρίστησε τους φίλους της Νάπολι για την στήριξη τους όσο ήταν παίκτης των «παρτενοπέι».

«Αύριο (σ.σ. Σάββατο) ξεκινάει για μένα επίσημα μία νέα περιπέτεια, με μία νέα ομάδα και νέους οπαδούς που ήταν πολύ στοργικοί μαζί μου. Από αύριο θα παλέψουμε για τον ίδιο στόχο αλλά θέλω να αφήσω έναν χαιρετισμό και ένα ευχαριστώ στους Ναπολιτάνους οπαδούς με τους οποίους ευχαριστήθηκα τα τρία μου χρόνια στη Νάπολι και οι οποίοι με υποστήριξαν θερμά. Δεν θα σας ξεχάσω, ευχαριστώ για όλα» ήταν το μήνυμα του Ιγκουαΐν στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version