ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Τούχελ «ζεσταίνεται» για την επιστροφή του στην Premier League
Έβαλε φρένο στα σενάρια ο Τούχελ – «Δεν πρόκειται να συνεχίσω στην Μπάγερν»
Ο Τσάβι είπε την πραγματικότητα όμως ο Λαπόρτα λατρεύει το παραμύθι
H «Βασίλισσα» κρατά και του χρόνου τους… ιππότες στο κάστρο της!
Λίβερπουλ: Αποχαιρέτησε Τιάγκο Αλκάνταρα και Μάτιπ
Ένα βήμα μακριά από την νέα πρόκληση στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο
Σε Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι ο παίκτης της σεζόν στη Premier League
Ρεάλ Μαδρίτης : «Κλείδωσε» ο τερματοφύλακας που θα παίξει στον τελικό του Champions League
Το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αν φύγει ο Τσάβι
Ηχεί αντεπίθεση στο Μάντσεστερ – Στα 70 εκατ. ευρώ η πρώτη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ
Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)
«Ξεπουπούλιασε» τα «καναρίνια» κι έφυγε για «Γουέμπλεϊ» η Λιντς! (vid)
Δεν ξεχνά κανέναν ο Κλοπ, πόζαρε με όλους τους συνεργάτες του στα 9 χρόνια με τη Λίβερπουλ! (vid)
Νάπολι: Πήρε επίσημη θέση για Κόντε ο Ντε Λαουρέντις
Ο Μπαπέ συνάντησε τον… κέρινο εαυτό του και μουρλάθηκε (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

«Χ»αντακώθηκε στην πρεμιέρα η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αλαβές, με την οποία έμεινε στο 1-1 και πέταξε ήδη τους πρώτους της βαθμούς στα σκουπίδια.

«Χ»αντακώθηκε στην πρεμιέρα η Ατλέτικο

Με την Μπαρτσελόνα να έχει διαλύσει την Μπέτις με 6-2 και την Ρεάλ να περνάει άνετα από το «Ανοέτα» επικρατώντας με 3-0 της Σοσιεδάδ, το βάρος έπεσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης που όντας μία από τις ισχυρές δυνάμεις της Primera Division, καλείτο να περάσει το εμπόδιο της Αλαβές.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα με τους «ροχιμπλάνκος» φυσικά να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά να μην μπορούν να βρουν γρήγορα τα βήματά τους στο χορτάρι.

Με το πέρασμα των πρώτων είκοσι λεπτών η Ατλέτικο άρχισε να ανεβάζει στροφές και να κάνει ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία της στην άμυνα της Αλαβές με αποκορύφωμα το 36ο λεπτό όταν ο Κόκε έστειλε την μπάλα στα καρέ του κίπερ των φιλοξενούμενων, ο Γκαμέιρο μπήκε στην φάση αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43′ και με τους Μαδριλένους να εξακολουθούν να πιέζουν ο Καράσκο πέρασε εκπληκτικά δύο αμυντικούς της Αλαβές, έκανε την σέντρα αλλά ο Γκοδίν που βρέθηκε στην πορεία της δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας και στο 57′ έφτασε μία ανάσα από το γκολ αλλά ο Πατσέκο σταμάτησε εκπληκτικά την κεφαλιά του Ντιέγκο Γκοδίν και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του.

Στο 70′ ο Φερνάντο Τόρες τροφοδότησε ιδανικά τον Γκοδίν, με τον τελευταίο να μην μπορεί όμως για ακόμη μία φορά να βρει στόχο αφού το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τόρες προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση, μπήκε πανέμορφα στην περιοχή της Αλαβές, δοκίμασε και το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Η Ατλέτικο έβλεπε τον χρόνο να τελειώνει και έψαχνε εναγωνίως το γκολ που θα της έδινε τους τρεις πόντους της νίκης. Αυτό ήρθε έστω και αργά όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαγκουαρντία ανέτρεψε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών υπέρ των γηπεδούχων.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Κέβιν Γκαμέιρο, ο οποίος δεν αστόχησε και έγραψε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Αλαβές δεν πάγωσε παρά το γκολ του στράικερ των «ροχιμπλάνκος» και δύο λεπτά μετά έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν και ο Μανού Γκαρσία πέρασε εκπληκτικά την άμυνα της Ατλέτικο και πλάσαρε ιδανικά τον Όμπλακ γράφοντας το τελικό 1-1.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να πετάξει στα σκουπίδια δύο βαθμούς και η Αλαβές να πάρει την ισοπαλία σε μία σπουδαία έδρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ