ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Αχ βρε Ίντερ!

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη έμεινε η Ίντερ που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παλέρμο.

Αχ βρε Ίντερ!

Σε ένα παιχνίδι που η Ίντερ έψαχνε το πρώτο της τρίποντο για τη νέα Serie A, οι «νερατζούρι» υποδέχθηκαν την Παλέρμο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1. Το σκορ διαμορφώθηκε με γκολ των Ικάρντι (73′) για την Ίντερ και Ρισπόλι (48′) για την Παλέρμο.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και επιχείρησαν να βρουν τους χώρους για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό για την Παλέρμο όταν ο Γκολντανίγκα έκανε ένα κοντινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

Η απάντηση της Ίντερ ήρθε στο 32′ όταν ο Μεντέλ έγινε αποδέκτης της μπάλας, κοντρόλαρε όμορφα, έκανε και το σουτ αλλά ο κίνδυνος απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Τρία λεπτά μετά ο Μιράντα έκανε την κίνηση μέσα στην περιοχή της Παλέρμο, πήρε και μία κεφαλιά από κοντά αλλά χωρίς να βρει στόχο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού και στο 37′ ήρθε ο Μουρίλο να απειλήσει, σηκώθηκε ψηλότερα από τους αντιπάλους του αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Μεντέλ σπατάλησε ακόμα μία ευκαιρία όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε κοντά από το δοκάρι του πορτιέρο της Παλέρμο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυναμικά και μόλις στο 48′ κατάφεραν να σκοράρουν όταν ο Ρισπόλι έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε το πόδι του και νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-0.

Η Ίντερ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 62′ ο Ντ’ Αμπρόσιο πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά ο Πόσαβετς δήλωσε «παρών» και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Οκτώ λεπτά μετά ο Ικάρντι έγινε με την σειρά του απειλητικός, πήρε μία κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε άουτ.

Στο 73′ ήρθε η ισοφάριση για τους «νερατζούρι» όταν ο Αντόνιο Καντρέβα είδε τον Ικάρντι στην περιοχή της Παλέρμο, τον βρήκε με μία όμορφη σέντρα και ο Αργεντινό από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα η Ίντερ απείλησε εκ νέου όταν ο Έντερ προσπάθησε να εκμεταλλεύθεί μία μεταβίβαση του Καντρέβα αλλά η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Πόσαβετς.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο να «κλέψουν» τη νίκη αλλά ο Καντρέβα δεν ευστόχησε από πολύ κοντά και δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ριζικά και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας και η Ίντερ για δεύτερο παιχνίδι αγνόησε το τρίποντο της νίκης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ