Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bρήκε τον επιθετικό που έψαχνε η Μπαρτσελόνα
Home Page

Bρήκε τον επιθετικό που έψαχνε η Μπαρτσελόνα

Ο Πάκο Αλκάθερ αναμένεται τη φετινή σεζόν να προσφέρει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Μπαρτσελόνα.

29.08.2016 | 16:09

Η Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετό διάστημα βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση πίσω από τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρεζ. Μετά από αρκετές αρνήσεις οι Καταλανοί εξασφάλισαν την υπογραφή του Πάκο Αλκάθερ της Βαλένθια, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (29/8) βρέθηκε στο “Καμπ Νου” για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Για την απόκτησή του οι “μπλαουγκράνα” θα δαπανήσουν 30 εκατομμύρια ευρώ συν 5 εκατομμύρια ευρώ πιθανά μπόνους τα οποία ενδέχεται να δοθούν στις “νυχτερίδες”.

Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους ο 22χρονος επιθετικός σημείωσε σε όλες τις διοργανώσεις 29 τέρματα και όλα δείχνουν ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός σέντερ φορ, μάλιστα, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το επικείμενο διεθνές διάλειμμα, καθώς “τακτοποιούσε” τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version