Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κάνει υπομονή ο Τουρέ, τον Γενάρη υπογράφει αλλού»
Μάντσεστερ Σίτι

«Κάνει υπομονή ο Τουρέ, τον Γενάρη υπογράφει αλλού»

Την μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ σε άλλη ομάδα προανήγγειλε ο ατζέντης του Ιβοριανού.

06.09.2016 | 12:52

Η αντιπαλότητα μεταξύ Γιάγια Τουρέ και Πεπ Γκουαρντιόλα συνεχίζεται για τα καλά, με τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως περιμένει εναγωνίως να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Σίτι προκειμένου να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν φαίνεται πως υπολογίζει τον Τουρέ για τα πλάνα της σεζόν που τρέχει κάτι που απογοήτευσε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον ατζέντη του, ο οποίος δεν διστάζεισ συχνά πυκνά να στρέψει τα βέλη του εναντίον του Γκουαρντιόλα.

«Ο Γιάγια τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με άλλες ομάδες. Θα έχει πολλές προτάσεις από συλλόγους. Σίγουρα τον θέλουν από Κίνα και Αμερική όμως θα έχει και προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας και την Ευρώπης. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και νομίζω πως το τελευταίο διάστημα έχασε σχεδόν επτά κιλά. Ίσως αυτό δεν είναι αρκετό για τον Γκουαρντιόλα, που θεωρούσε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι αρκετά καλός (σ.σ στην Μπαρτσελόνα). Τον Ιανουάριο θα δούμε, λοιπόν. Τρεις μήνες υπομονής, κανένα πρόβλημα. Ο Γιάγια είναι επαγγελματίας» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ντιμίτρι Σελούκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version