ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Α«Χ» βρε Ρόμα!

Η Ρόμα προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Περότι αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της και αναδείχθηκε ισόπαλη με την Βικτόρια Πλζεν (1-1) στην πρεμιέρα των ομίλων.

Α«Χ» βρε Ρόμα!

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Europa League, η Βικτόρια Πλζεν υποδέχθηκε την Ρόμα στο «Ντούσαν Αρίνα» με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 χάρη σε γκολ των Περότι για τους Ρωμαίους και Ζέμαν για τους γηπεδούχους.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν εξίσου δυναμικά, βρήκαν σχετικά γρήγορα και εύκολα τα πατήματά τους στο χορτάρι και έψαξαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Αυτό το γκολ ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ματέγιου ανέτρεψε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι υπέρ της Ρόμα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ντιέγκο Περότι που ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση της Βικτόρια ήταν σχεδόν άμεση αφού μόλις στο 11′ ο Μάρτιν Ζέμαν κινήθηκε με προϋποθέσεις προς την περιοχή των Ρωμαίων, τροφοδότησε όμορφα τον Μάρεκ Μπάκος και ο τελευταίος με κεφαλιά από κοντινή απόσταση νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 23′ και ενώ οι ισορροπίες είχαν κυριαρχήσει στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου όταν ο Ντούρις πήρε την κεφαλιά από τους αντιπάλους του αλλά ο Άλισον ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το 1-1.

Στο 32′ οι «τζιαλορόσι» σπατάλησαν μία καλή ευκαιρία να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ όταν ο Ναϊνγκόλαν έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε και το σουτ αμέσως αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μπόλεκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο να πετύχουν το γκολ που θα τις έβαζε σε πλεονεκτική θέση στον αγώνα.

Στο 55ο λεπτό ο Ελ Σαραουί βρήκε πανέμορφα τον Έντιν Τζέκο αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων ήταν σε ετοιμότητα και έκοψε τον Βόσνιο πριν γίνει απειλητικός.

Στην συνέχεια οι ρυθμοί της αναμέτρησης έπεσαν ραγδαία, με τις δύο ομάδες να κλείνουν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και να προσπαθούν να δημιουργήσουν οργανωμένες επιθέσεις για γκολ.

Στο 82′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Κρμένσικ πέρασε αρκετά ψηλά άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον πορτιέρο της Ρόμα.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ