ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Χαπο… Έλεος ρε Ίντερ!

Η Χάποελ Μπέερ Σεβά αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι και «άλωσε» την έδρα της Ίντερ, της οποίας και επικράτησε με 2-0.

Χαπο… Έλεος ρε Ίντερ!

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην πρεμιέρα του Europa League, η Ίντερ υποδέχθηκε στο «Σαν Σίρο την Χάποελ Μπέερ Σεβά, η οποία διέσυρε τους Μιλανέζους αφού πέρασε από την Ιταλία με το διπλό (2-0) που της χάρισαν τα γκολ των Βίτορ (54′) και Μπουζάλο (69′).

Στο αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυναμικά, βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, η Χάποελ έγινε επικίνδυνη όταν ο Μπουζάλο τροφοδοτήθηκε από τον Νουακάμε αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Χαντάνοβιτς.

Τρία λεπτά μετά, οι Ισραηλινοί απείλησαν εκ νέου όταν ο Μαρανάο σηκώθηκε ψηλότερα από τους αντιπάλους του αλλά η κεφαλιά που πήρε δεν ανησύχησε τον πορτιέρο των Μιλανέζων.

Η Ίντερ ανέβασε στροφές και προσπάθησε να απειλήσει αλλά χωρίς επιτυχία αφού η Χάποελ κρατούσε πολύ καλά κλειστούς τους διαδρόμους προς την περιοχή του τερματοφύλακά της.

Στο 21′ ήρθε η πρώτη αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Ντ’ Αμπρόζιο έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά το τελείωμά του πήγε αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκόρες.

Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έγιναν ξανά επικίνδυνοι όταν ο Μαρανάο έγινε αποδέκτης της μπάλας, βρήκε το χώρο για το σουτ αλλά η προσπάθειά του ήταν απαράδεκτη και δεν αιφνιδίασε τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Στο 40′ η Ίντερ προσπάθησε να ψάξει για το γκολ αλλά το σουτ που έκανε ο Έντερ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά μετά ξανά από σουτ οι Μιλανέζοι επιχείρησαν να σκοράρουν αυτή τη φορά με τον Μπρόζοβιτς να δοκιμάζει το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε κεφάλι στην αναμέτρηση.

Μόλις στο 49′ οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά με τον Έντερ, ο οποίος εξασφάλισε λίγο χώρο, έκανε και το σουτ από τα 25 μέτρα αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Γκόρες.

Το γκολ εν τέλει ήρθε αλλά για τους φιλοξενούμενους όταν στο 54ο λεπτό του αγώνα ο Μαρανάο βρήκε εκπληκτικά τον Μιγκέλ Βίτορ και εκείνος με την σειρά του έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Οι Ισραηλινοί είχαν πάρει εντελώς τον αέρα της Ίντερ και στο 62′ ο Νουακάμε έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά μετά ο Χομπάν έγινε κάτοχος της μπάλας, εξασφάλισε λίγο χώρο, δοκίμασε και το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Χαντάνοβιτς.

Στο 69ο λεπτό ήρθε το γκολ που κυνηγούσε για ώρα η Χάποελ, όταν ο Μπουζάλο ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και άφησε αβοήθητο τον πορτιέρο της Ίντερ κάνοντας το 2-0.

Στο 88′ ο Μπιτόν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Χάποελ αλλά το σουτ του τράνταξε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και η Χάποελ πέρασε με το διπλό από την έδρα της Ίντερ προκαλώντας έκπληξη από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των ομίλων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ