ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

«Λύγισε» τον… Ηρακλή ο Αίαντας!

Ο Άγιαξ έκαμψε την αντίσταση της Χέρακλες, της οποίας και επιβλήθηκε με 2-0.

«Λύγισε» τον… Ηρακλή ο Αίαντας!

Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έψαχναν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η Χέρακλες υποδέχθηκε τον Άγιαξ για την 6η αγωνιστική της Eredivisie. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να ξεκολλήσουν από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας ενώ ο «Αίαντας» να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή. Τελικά χαμογέλασαν μόνο οι φιλοξενούμενοι που επικράτησαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Κλάασεν (67′) και Γκούντελι (77′).

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και προσπάθησαν να φτάσουν οργανωμένα στην επίτευξη του τέρματος που θα τις έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10′ για τους γηπεδούχους όταν ο Ναβρατίλ έγινε αποδέκτης της μπάλας και προσπάθησε με ένα σουτ να νικήσει τον Ονανά χωρίς όμως επιτυχία.

Δύο λεπτά μετά ο Άγιαξ απάντησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζιγέχ που όμως δεν ανησύχησε τον Κάστρο.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι έγιναν εκ νέου απειλητικοί αλλά η προσπάθεια του Άμιν Γιούνες δεν κατέληξε στα δίχτυα του πορτιέρο της Χέρακλες.

Στο 26′ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων αλλά χωρίς επιτυχία αφού οι αντίπαλοι αμυντικοί τον έκοψαν προτού καταφέρει να γίνει απειλητικός.

Στο 38′ ο Ντικζ κινήθηκε με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, προσπάθησε να βρει κάποιον συμπαίκτη του αλλά χωρίς επιτυχία αφού κόπηκε από τους οπισθοφύλακες της Χέρακλες.

Στο 43′ ο Ντουάρτε έγινε απειλητικός για τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ που έκανε δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ονάνα που ήταν σε ετοιμότητα.

Δευτερόλεπτα μετά ο Μπρόκερς ανέβηκε επικίνδυνα, εξασφάλισε λίγο χώρο για το σουτ αλλά ο πορτιέρο του Άγιαξ είπε και σε εκείνον «όχι».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Στο 52′ ο Άγιαξ βγήκε στην επίθεση και ο Γιούνες προσπάθησε να απειλήσει με ένα σουτ αλλά η προσπάθειά του κόπηκε από τον Χούγκμα.

Δέκα λεπτά μετά ο Βαν Μίγκεμ ανέβασε την Χέρακλες ψηλά, επιχείρησε να βρει κάποιον συμπαίκτη του αλλά η μεταβίβασή του σταμάτησε στα πόδια του Σάντσεζ.

Στο 67′ και ενώ ο Άγιαξ πίεζε συνεχώς ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με δράστη τον Ντέιβι Κλάασεν που χρίζεται σκόρερ και ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Ο Αίαντας δεν σταμάτησε να ανεβάζει στροφές και στο 77′ διπλασίασε τα τέρματά του, αυτή τη φορά χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Γκούντελι μετά από ασίστ του Κλάασεν, σκόρερ του πρώτου γκολ.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι ο Άγιαξ έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο από την έδρα της Χέρακλες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ