Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εκθέτει τον Ζιντάν ο Χάμες με αυτά που κάνει
Ρεάλ Μαδρίτης

Εκθέτει τον Ζιντάν ο Χάμες με αυτά που κάνει

Τα στατιστικά του Χάμες Ροντρίγκες δείχνουν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα έπρεπε να του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

19.09.2016 | 14:24

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν από τους “φευγάτους” παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, το όνομά του “έπαιζε” στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της ισπανικής πρωτεύουσας για άλλες ομάδες με την Άρσεναλ και την Τσέλσι να δείχνουν κάτι παραπάνω από “ζεστές”.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν που το είχε δείξει από τις πρώτες του στιγμές στον πάγκο της “βασίλισσας”, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ήταν “ξενερωμένος” με το λίγο χρόνο συμμετοχής του.

Παρόλα αυτά έμεινε στους “μερένχες” ξέροντας ότι δύσκολα θα έπαιζε βασικός. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, όμως, έχει τέτοια ποιότητα, όπου ακόμη και σε λίγα λεπτά μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι.

Αυτό έκανε στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πέρασε σαν αλλαγή αλλά έδωσε την ασίστ στον Άλβαρο Μοράτα για το γκολ στις καθυστερήσεις που έφερε τη νίκη για τη Ρεάλ, ενώ και με την Εσπανιόλ σημείωσε γκολ ξεκινώντας στους πρώτους 11.

Ωστόσο, οι λόγοι που πρέπει ο Κολομβιανός να παίζει πιο συχνά δεν σταματάνε εκεί, αφού οι αριθμοί δείχνουν πως ο Χάμες έχει αναμειχθεί στα περισσότερα γκολ (43) σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο παίκτη στη Λα Λίγκα από τη στιγμή που εκείνος έγινε παίκτης της Ρεάλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version