Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μακελελέ: “Ο Καντέ μπορεί να με ξεπεράσει”
Τσέλσι

Μακελελέ: “Ο Καντέ μπορεί να με ξεπεράσει”

Ο Κλοντ Μακελελέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ενγκολό Καντέ.

19.09.2016 | 22:29

Μία από τις περσινές αποκαλύψεις της Πρέμιερ Λιγκ είναι το “μηχανάκι” που ακούει στο όνομα Ν΄Γκολό Καντέ, με τον Γάλλο τη φετινή σεζόν να μετακομίζει από την πρωταθλήτρια Λέστερ στην Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος καλύπτει τόσα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο ενώ πραγματοποιεί και αμέτρητα κοψίματα με αποτέλεσμα να παρομοιάζεται συχνά με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι, Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος κατείχε παρόμοια χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

Ο 43χρονο πια ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ταλέντο του συμπατριώτη του: “Είναι μια θέση δύσκολη για να αγωνιστείς. Πρέπει να είσαι ηγέτης. Πρέπει να μπορείς να συνεργαστείς με τους συμπαίκτες σου. Μου αρέσει ο Ενγκόλο Καντέ σε αυτό, αλλά είναι καλύτερος απο εμένα; Δεν το γνωρίζω. Χρειάζεται χρόνο για να μάθει τη δουλειά του. Είναι ένας νέος παίκτης που μου αρέσει πολύ και ελπίζω να γίνει καλύτερος από εμένα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version