Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη χθεσινή (18/9) εκτός έδρας νίκη της κόντρα στην Εσπανιόλ με 2-0 ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα (επί εποχής Γκουαρντιόλα) των 16 συνεχόμενων νικών στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι έτοιμη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Βιγιαρεάλ να γράψει ιστορία.

Μπενζεμά και Ροντρίγκεζ ήταν οι σκόρερ των δύο τερμάτων της “βασίλισσας” και όλα δείχνουν ότι ο τελευταίος έχει βρει ξανά τη φόρμα του όντας πιο αφοσιωμένος από ποτέ στην προσπάθειά του να κερδίσει ξανά μία θέση στη βασική ενδεκάδα των “μερένχες”. rodriguez

Ο Κολομβιανός μέσος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα εκθείασε τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν: “Ο Ζιντάν είναι το είδωλό μου. Η Ρεάλ Μαδρίτηε είναι το όνειρό μου. Εύχομαι να κρατήσει πολύ καιρό ακόμη. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι στη Μαδρίτη. Θα παλέψω για να μείνω εδώ για πάντα. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν περνούσα καλά. Το ότι δε μιλάω δημόσια δε σημαίνει ότι έχω κακές σχέσεις με τους πάντες. Είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα και όλοι με υποστήριξαν από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ. Θέλουμε περισσότερες νίκες και ρεκόρ. Κατανοώ τις αποφάσεις του προπονητή μου. Γνωρίζει ότι πάντα θέλω να βοηθώ την ομάδα και όχι μόνο με γκολ και ασίστ”