Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αναποφάσιστος ο Κόντε για Φάμπρεγκας
Τσέλσι

Αναποφάσιστος ο Κόντε για Φάμπρεγκας

Ο Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στον "φορμαρισμένο" Φάμπρεγκας αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παρουσίας του στη βασική ενδεκάδα στο επικείμενο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

23.09.2016 | 19:47

Η Τσέλσι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, καθώς δε θέλει να χάσει και άλλο έδαφος μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με Σουόνσι στο “Λίμπερτι” (2-2) και με Λίβερπουλ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο Αντόνιο Κόντε έχει επιλέξει να τοποθετήσει μπροστά από τον Καντέ τους Όσκαρ και Μάτιτς, οι οποίοι μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά κάτι που δημιουργεί γκρίνια στους φίλους των “μπλε” δεδομένου ότι υπάρχει και η λύση του Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Ισπανός μέσος τη φετινή σεζόν έχει προσφέρει πολύτιμες λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο ενώ την Τρίτη (20/9) αγωνίστηκε για 120 λεπτά κόντρα στη Λέστερ για τον τρίτο γύρο του League Cup σημειώνοντας δύο πολύτιμα τέρματα στη νίκη της Τσέλσι με 4-2.

Όταν ρωτήθηκε ο Ιταλός τεχνικός σχετικά με τη συμμετοχή του Σεσκ στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του η απάντησή του ήταν αινιγματική: “Νομίζω ότι για τον Φάμπρεγκας θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για τον Σεσκ είναι ότι αποτελεί παίκτη της Τσέλσι. Παίζει πολύ καλά. Τον βλέπω πολύ συγκεντρωμένο και προσηλωμένο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Έπαιξε ένα καλό παιχνίδι στο κύπελλο. Υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει αύριο στην αρχική ενδεκάδα. Έχω μία ακόμη μέρα να αποφασίσω”.

Να σημειωθεί ότι ο Φάμπρεγκας αποτέλεσε παίκτη των “κανονιέρηδων” από τα 16 του χρόνια και παρέμεινε στην ομάδα του Λονδίνου για οχτώ χρόνια, όταν και αποφάσισε να μετακομίσει στην ομάδα της παιδικής του ηλικίας, την Μπαρτσελόνα.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν παρέλειψε να τονίσει τη σπουδαιότητα του επικείμενου ντέρμπι: “Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά, ειδικά μετά την ήττα μας από τη Λίβερπουλ. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, ένα μεγάλο αντίπαλο. Είμαι σίγουρος ότι η Άρσεναλ θα παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με νέους παίκτες, εξαιρετική τεχνική και μεγάλη προοπτική. Αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο”.

Παράλληλα, ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους επισήμανε ότι δε θα έχει στη διάθεσή του τους Τζον Τέρι και Kουρτ Ζουμά, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας ενώ τόνισε τη σημασία του να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους: “Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στον αμυντικό τομέα επειδή αν θες να διεκδικήσεις τον τίτλο δεν πρέπει να δέχεσαι πολλά τέρματα. Εάν ο αντίπαλος θεωρεί ότι είμαστε ευάλωτοι είμαι σίγουρος ότι πιστεύει ότι μπορούμε κιόλας να σκοράρουμε”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version