ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Διπλό με… ντόρτια η Γιουβέντους

Δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα η Γιουβέντους απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, της οποίας και επικράτησε με 4-0, ενώ παράλληλα η Σεβίλλη λύγιζε με 1-0 την Λυών.

Διπλό με… ντόρτια η Γιουβέντους

Σε ένα παιχνίδι που η Γιουβέντους ήθελε να πάρει την πρώτη της νίκη για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντινάμπ Ζάγκρεμπ φιλοξένησε στο «Μαξιμίρ» την ιταλική ομάδα με την «Βέκια Σινιόρα» να φεύγει νικήτρια από την Κροατία με 4-0 χάρη σε γκολ των Πιάνιτς (24′), Ιγκουαΐν (31′), Ντιμπάλα (57′) και Σέμπερ (αυτ. 85′).

Στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά, βρήκαν άμεσα τα πατήματά τους στον χώρο και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Η πίεση της Γιουβέντους αυξανόταν ολοένα και περισσότερο αλλά οι μπαλιές που προσπαθούσαν να περάσουν τόσο από τα πλάγια όσο και από το κέντρο κόβονταν από τους αμυντικούς της Ντινάμο.

Οι γηπεδούχοι εν τέλει λύγισαν όταν στο 24′ ο Πιάνιτς εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα των Κροατών και από κοντινή απόσταση νίκησε τον Σέμπερ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο 27′ η Ντινάμο έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Σίλντεφελντ έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά η κεφαλιά που πήρε χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπουφόν και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ζάγκρεμπ, η Γιουβέντους πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν στο 31′ ο Πιάνιτς από σκόρερ έγινε δημιουργός και με ωραία λόμπα βρήκε τον Ιγκουαΐν μέσα στην αντίπαλη περιοχή και εκείνος με την σειρά του πλάσαρε τον κίπερ της Ντινάμο για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο την επίτευξη ενός τέρματος που θα έδινε αέρα τριών τερμάτων στην Γιουβέντους και θα έβαζε από την άλλη την Ντινάμο ξανά στο παιχνίδι.

Το γκολ αυτό ήρθε εν τέλει για την «Μεγάλη Κυρία» όταν στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντιμπάλα τροφοδοτήθηκε πανέμορφα από τους συμπαίκτες του, βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο και με ένα ασύλληπτο σουτ άφησε αβοήθητο τον κίπερ της Ντινάμο κάνοντας το 3-0.

Στο 75′ και ενώ η Γιουβέντους έριχνε σταδιακά στροφές, ο Μάρκο Πιάτσα έφτασε πολύ κοντά στο να χριστεί και εκείνος σκόρερ για την ομάδα του αλλά το σουτ του δεν κατέληξε στα δίχτυα, με τον Αντριάν Σέμπερ να διατηρεί το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα όταν στο 84′ ο Ντάνι Άλβες νίκησε τον Σέμπερ με το γκολ όμως να χρεώνεται στον κίπερ των Κροατών ως αυτο-γκολ.

Στον εναπομείναντα χρόνο δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Γιουβέντους έφυγε με το τρίποντο από την Κροατία επικρατώντας με 4-0 της Ντινάμο.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΛΥΩΝ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σεβίλλη υποδέχθηκε στο «Σάντσες Πιθχουάν την πρωτοπόρο Λυών, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να επικρατεί εν τέλει με 1-0 των Γάλλων.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, βρήκαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και έψαξαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο ματς.

Στο 9′ η Λυών απείλησε πρώτη όταν ο Νταρντέρ έκανε μία όμορφη ενέργεια, έπιασε και το σουτ αλλά ο κίπερ των Ανδαλουσιάνων κράτησε το «μηδέν».

Δύο λεπτά μετά, οι «Λιονέ» απείλησαν εκ νέου όταν ο Φεκίρ κινήθηκε όμορφα προς την αντίπαλη περιοχή, έκανε και το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 17′ η Σεβίλλη έγινε επικίνδυνη όταν ο Βιέτο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, εξαπέλυσε και ένα σουτ αλλά ο Ριμπούς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 25′ ο Κορνέ έκανε μία εξαιρετική ενέργεια, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο αλλά νικήθηκε, με τον Ρίκο να διώχνει την μπάλα μακριά.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο την επίτευξη ενός τέρματος που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ.

Το γκολ αυτό ήρθε μόλις στο 53′ για τους γηπεδούχους όταν ο Βιέτο βρήκε όμορφα τον Μπεν Γιέντερ και εκείνος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Δευτερόλεπτα μετά, η Λυών επιχείρησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Τολίσο δεν ανησύχησε τον Ρίκο.

Στο 65′ η Σεβίλλη έγινε εκ νέου επικίνδυνη όταν ο Βιέτο έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε και το σουτ αλλά ο Λόπες δεν αιφνιδιάστηκε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Ανδαλουσιάνων σε ανατροπή του Γκασπάρ.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Βιέτο που όμως αστόχησε αφού έστειλε την μπάλα αρκετά ψηλά άουτ.

Στο 75′ και ενώ η Σεβίλλη εξακολουθούσε να πιέζει, ο Βιτόλο βρήκε τον Εσκουδέρο και εκείνος με την σειρά του δοκίμασε το πόδι του αλλά χωρίς να ευστοχήσει.

Ένα λεπτό μετά ο Τολίσο έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.

Στο 90′ ο Ενζόνζι ανέβηκε απειλητικά προς την περιοχή της Λυών αλλά το σουτ που έκανε δεν ανησύχησε τον Λόπες.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Σεβίλλη πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο που την έφερε στην κορυφή μαζί με την Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ