ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Σκάνδαλο μεγατόνων με Αλαρντάις στην Αγγλία (vid)

Πολύ πιθανή φαντάζει η απόλυση του Σαμ Αλαρντάις από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Σκάνδαλο μεγατόνων με Αλαρντάις στην Αγγλία (vid)

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει σκάσει στην Αγγλία μετά την αποκάλυψη που πραγματοποίησε η Daily Telegraph για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αγγλίας, Σαμ Αλαρντάις. Ειδικότερα, ρεπόρτερ της εφημερίδας υποδήθηκαν τους επιχειρηματίες και βρέθηκαν από κοντά με τον πρώην προπονητή της Γουέστ Χαμ και συζήτησαν με τη συνομιλία τους να βιντεοσκοπείται.

Αυτό που καίει τον Αλαρντάις είναι η προθυμία του να δώσει συμβουλές στους δήθεν επιχειρηματίες προκειμένου να παρακάμψουν κανόνες της αγγλικής ομοσπονδίας που έχουν σχέση με μεταγραφικές υποθέσεις με το αντίτιμο φυσικά των 400.000 ευρώ.

O 61χρονος τεχνικός είχε υπογράψει συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων λιρών με την FA και στο ντεμπούτο του στο πάγκο των “λιονταριών” είχε πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς μετά την πολύ δύσκολη επικράτηση με 1-0 κόντρα στη Σλοβακία. Ωστόσο, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έλαβε μέρος πριν το επίσημο παιχνίδι με τους Σλοβάκους για την πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. allardais

O πρόεδρος της FA, Mάρτιν Γκλεν, είχε μια προσωπική συζήτηση με τον Άλαρντάις το βράδυ της Δευτέρας (26/9) και το ίδιο θα πράξει και την Τρίτη (27/9) προκειμένου να εξάγει περισσότερα συμπεράσματα σχετικά με το ρόλο του στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον πρώην τεχνικό της Σάντερλαντ, στη συζήτηση που είχε με τους “επιχειρηματίες” μίλησε με υποτιμητικά λόγια για την επιρροή του Γκάρι Νέβιλ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θεωρώντας ότι ο Ρόι Χόντσον έπρεπε να δείξει σε όλους ποιος παίρνει τις αποφάσεις.

Ο Αλαρντάις, μάλιστα, έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της αβουλίας του Χόντσον την 10 λεπτη διαμάχη που είχε με τον Νέβιλ σχετικά με το αν θα έπρεπε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο ο Μάρκους Ράσφορντ στο νοκ άουτ αγώνα των “16” με αντίπαλο την Ισλανδία: “Πες στον Γκάρι να κάτσει κάτω και να το βουλώσει, κάνε αυτό που θες να κάνεις. Εσύ είσαι ο μάνατζερ, θα κάνεις αυτό που θες εσύ και όχι ότι θέλει ο οποιοσδήποτε άλλος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ