Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι τρελές χρηματικές απαιτήσεις των Οζίλ και Σάντσεζ
Άρσεναλ

Οι τρελές χρηματικές απαιτήσεις των Οζίλ και Σάντσεζ

Οι Times αποκάλυψαν τις νέες οικονομικές απαιτήσεις του Μεσούτ Οζίλ και του Αλέξις Σάντσεζ προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

06.10.2016 | 16:33

Δύο παίκτες βαρόμετρα στο ρόστερ της Άρσεναλ είναι ο Μεσούτ Οζίλ και ο Αλέξις Σάντσεζ, οι οποίοι με την ποιότητά τους μπορούν να προσφέρουν τεράστιες βοήθειες στο δημιουργικό και το εκτελεστικό κομμάτι επίθεσης των “κανονιερηδων”.

Γι΄αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να επεκτείνει όσον το δυνατόν γρηγορότερα τη διάρκεια των συμβολαίων τους τα οποία λήγουν αμφότερα το 2018. Ωστόσο το πρόβλημα συναντάται στις οικονομικές απαιτήσεις του Χιλιανού και του Γερμανού άσου.

Ειδιότερα, οι δύο ποδοσφαιριστές επιθυμούν λαμβάνειν εβδομαδιαίως 250.000 λίρες εβδομαδιαίως, 70 χιλιάδες λίρες δηλαδή περισσότερες από όσες ζητούσαν 12 μήνες πριν.

Αν υλοποιηθεί η συγκεκριμένη επιθυμία των δύο παικτών τότε ο προϋπολογισμός του συλλόγου θα βγει εκτός τροχιάς για 36 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από αυτά που είχαν υπολογιστεί. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίσουν μετά το διεθνές διάλειμμα με τους φίλους της Άρσεναλ να ευελπιστούν οι δύο μεριές να βρουν τη χρυσή τομή και να μην διακοπεί η συνεργασία τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version