Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και ξανά προς τη δόξα τραβά…
Μπαρτσελόνα

Και ξανά προς τη δόξα τραβά…

Επιστροφή στις (εύκολες) νίκες για τη Μπαρτσελόνα που επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-0 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

15.10.2016 | 19:20

Πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Μπαρτσελόνα είχε γνωρίσει βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-3 από τη Θέλτα στο Βίγκο.

Οι Καταλανοί κατάφεραν να διορθώσουν τα περισσότερα λάθη τους και να δείξουν την πραγματική τους εικόνα στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα και να πάρουν μία εύκολη εντός έδρας νίκη με σκορ 4-0.

Ωστόσο, εκτός από το “τρίποντο” και τη καλή εμφάνιση οι “μπλαουγκράνα” κρατάνε και την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι που συνοδεύτηκε με ωραίο γκολ.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε ξεκίνησαν φουριόζοι και έκαναν το 1-0 στο 21′ με τον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος παίκτης ήταν σε μεγάλα κέφια και έτσι στο 36′ έκανε το 2-0 για την “Μπάρτσα” και το παιχνίδι έδειχνε να “καθαρίζει” από πολύ νωρίς.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και για ακόμη περισσότερα γκολ και έτσι ήρθε ο Λουίς Σουάρεζ στο 43′ να προσθέσει ένα παραπάνω και να “γράψει” το 3-0. Τα πράγματα για τους παίκτες της “Ντεπόρ” έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Λιονέλ Μέσι στη θέση του Σέρχιο Μπουσκέτς με τον “Λέο” να γνωρίζει την αποθέωση και να αποζημιώνει το κοινό του “Καμπ Νου” με γκολ στο 58′. Τα νεύρα για τους φιλοξενούμενους ήταν πολλά και έτσι η κόκκινη κάρτα του Λαουρέ ήρθε ως φυσική συνέπεια με την Μπαρτσελόνα να ρίχνει ρυθμούς από εκεί και πέρα και το 4-0 να μένει μέχρι τέλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version