ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ήρθε η Chi-Evolution της Μίλαν;

Η Μίλαν πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα της Κιέβο, της οποίας και επικράτησε με 3-1.

Ήρθε η Chi-Evolution της Μίλαν;

Σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, η Μίλαν φιλοξενήθηκε από την Κιέβο, με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης που θα ανέβαζε μία από τις δύο στην τρίτη θέση της κατάταξης. Τελικά με το χαμόγελο από το γήπεδο έφυγε η Μίλαν, που επικράτησε των γηπεδούχων με 3-1.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και τα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης πέρασαν με καθαρά «στρατηγικούς» ρυθμούς, με τις δύο αντιπάλους να προσπαθούν να… διαβάσουν και να διασπάσουν την αμυντική διάταξη με την οποία είχε παραταχθεί η άλλη ομάδα.

Πρώτη στο παιχνίδι απείλησε η Κιέβο, όταν στο 20′ ο Μπίρσα έγινε αποδέκτης της μπάλας, εξασφάλισε λίγο χώρο και έκανε το σουτ που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα και έφυγε ελάχιστα άουτ.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Φλόρο προσπάθησε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά μετά από εκπληκτική σέντρα που υποδέχθηκε, αλλά ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν».

Στο 35′ ο Σούσο απείλησε εκ μέρους της Μίλαν, όταν πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ από τα 20 μέτρα αλλά η προσπάθειά του έφυγε αρκετά άουτ.

Δέκα λεπτά μετά και ενώ οι «ροσονέρι» αύξαναν ολοένα και περισσότερο την πίεσή τους, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κούτσκα δοκίμασε το πόδι του και νίκησε τον κίπερ της Κιέβο για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν με μοναδικό στόχο την επίτευξη του γκολ που θα έβαζε την μεν Κιέβο ξανά στο παιχνίδι και από την άλλη θα έδινε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Το γκολ αυτό δεν άργησε να έρθει, αφού μόλις ένα λεπτό μετά την επιστροφή των παικτών από τα αποδυτήρια, ο Νιάνγκ πέρασε τους αντιπάλους του και με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Στέφανο Σορεντίνο για το 2-0.

Η Μίλαν όμως δεν έριξε ρυθμούς και στο 54′ έφτασε μία ανάσα από το τρίτο γκολ αλλά ο Λαπαντούλα είδε αρχικά τον Σορεντίνο να αποκρούει το σουτ του και στη συνέχεια της φάσης, η προσπάθειά του έφυγε ψηλά άουτ.

Πέντε λεπτά μετά, η μπάλα έφτασε στον Σούσο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η άμυνα της Κιέβο ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε.

Στο 63′ και ενώ η Μίλαν δεν έλεγε να… ηρεμήσει, ο Λαπαντούλα μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή των γηπεδούχων, δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο κίπερ της Κιέβο κράτησε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα, η Μίλαν κέρδισε φάουλ, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Εμπαγιέ Νιάνγκ, που όμως είδε τον Σορεντίνο να επεμβαίνει και να κρατάει ζωντανή την ομάδα του.

Η Κιέβο ανέβασε στροφές στη συνέχεια και έφτασε μάλιστα και στο γκολ, όταν στο 76′ ο Μπίρσα εκτέλεσε ένα φάουλ και άφησε αβοήθητο τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μειώνοντας σε 2-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νταϊνέλι που με αυτογκόλ έγραψε το τελικό 3-1.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Μίλαν πήρε το σπουδαίο αυτό τρίποντο που την έφερε στην τρίτη θέση της Serie A.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ