Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κίνηση μεγάλης κλάσης από τον Εβρά (pic)
Μπαρτσελόνα

Κίνηση μεγάλης κλάσης από τον Εβρά (pic)

O Πατρίς Εβρά με μία διαδικτυακή του κίνηση απέδειξε ότι δεν κρατάει κακία στον Λουίς Σουάρεζ.

21.10.2016 | 13:42

Όταν στην Πρέμιερ Λιγκ μεσουρανούσαν οι Λουίς Σουάρεζ και Πατρίς Εβρά, οι φίλοι των “κόκκινων διαβόλων” και των “κόκκινων” είχαν ένα ακόμη λόγο να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ.

Ειδικότερα, ο Εβρά σε ένα ντέρμπι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ είχε κατηγορήσει τον Ουρουγουανό στράικερ για ρατσιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του με αποτέλεσμα ο νυν άσος της Μπαρτσελόνα να τιμωρηθεί για οχτώ αγωνιστικές. Έκτοτε, στα ντέρμπι που ακολούθησαν οι δύο τους προκαλούσαν με τις κινήσεις τους ενώ ο Γάλλος μπακ δεν είχε δώσει το χέρι του στον Σουάρεζ στην ανταλλαγή χειραψιών λίγο πριν την έναρξη των παιχνιδιών.

Ωστόσο, μία πρόσφατη ανάρτηση του Πατρίς Εβρά στο ίνσταγκραμ φανέρωσε ότι όλα τα προαναφερθέντα ανήκουν στο παρελθόν. Την αφορμή έδωσε η κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού από τον Ουρουγουανό για δεύτερη φορά στην καριέρα του (2013, 2016), καθώς τη σεζόν 2015-2016 σημείωσε 35 τέρματα στο ισπανικό πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς σύμφωνα με την ειδική βαθμολογία.

Έτσι, ο 35χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Γιουβέντους ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: “Στο λογαριασμό μου στο ίνσταγκραμ υπάρχει μόνο αγάπη και ποτέ μίσος. Λουίς, είσαι ένας απίθανος παίκτης και το καλύτερο εννιάρι. Συγχαρητήρια Λουίς. Αγαπάω αυτό το παιχνίδι”.

En mi Instagram allí ‘ sólo el amor y el odio nunca!!!Luis, eres un gran jugador es el mejor numero 9 Felicidades Luis @luissuarez9 i love THIS game !!! Hahahaah

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Patrice Evra (@patrice.evra) στις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version