Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Σώριασε» τον Γιάνσεν ο Μινιολέ (vid)
Εθνικές Ομάδες

«Σώριασε» τον Γιάνσεν ο Μινιολέ (vid)

Εγκεφαλική διάσειση υπέστη ο Ολλανδός που έχασε την μνήμη του για 20 λεπτά!

10.11.2016 | 09:53

Τι κι αν ήταν φιλικό μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ολλανδίας και του Βελγίου;

Τι κι αν δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγει σαν τον… Μπρους Λι, ο Σιμόν Μινιολέ;

Ο «καημένος» ο Βίνσεντ Γιάνσεν την πλήρωσε που όχι μόνο δέχθηκε το χτύπημα του τερματοφύλακα του Βελγίου στο κεφάλι και έπεσε κάτω, αλλά έχασε την μνήμη του για 20 ολόκληρα λεπτά όπως τόνισε ο γιατρός της Εθνικής Ολλανδίας.

Όλα ξεκίνησαν από μία χαμένη μπαλιά που έβγαλε ο Βαϊνάλντουμ στον Γιάνσεν, ο οποίος κυνήγησε την φάση δίχως να περιμένει τον Μινιολέ που ερχόταν με φόρα και τον χτύπησε στο κεφάλι σωριάζοντάς τον κάτω.

Το χτύπημα άφησε τον επιθετικό της Τότεναμ αρκετή ώρα κάτω και όπως υπογράμμισε ο γιατρός των Ολλανδών υπέστη διάσειση και έχασε την μνήμη του για 20 λεπτά!

«Είναι πολύ δύσκολο για τον Βίνσεν όλο αυτό. Ο γιατρός μου είπε ότι έπαθε διάσειση. Έχασε για 20 λεπτά την μνήμη του και δεν ξέρει τι συνέβη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό και να το προσπεράσουμε» είπε στα Μέσα μετά τον αγώνα ο Μπλιντ.

 

Ouch! Vincent Janssen had to be substituted with concussion after this collision with Simon Mignolet during the Netherlands vs. Belgium tonight

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Bleacher Report UK (@bleacherreportuk) στις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version