ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»
Το ηχηρό «όχι» του Νόιερ στον Βινίσιους – Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία! (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να υπάρξει κι άλλο σημαντικό παιχνίδι»
Ρεάλ – Μπάγερν: Άρρωστη ατμόσφαιρα στο Μπερναμπέου – «Βασίλισσα»… για πάρτη σου (vid)
Conference League: Ξανά στον τελικό η Φιορεντίνα και περιμένει Βίλα ή Ολυμπιακό! (vids)
Αισχροί οπαδοί της Ρεάλ λίγο πριν τον «τελικό» με Μπάγερν – «Μέσι είσαι…π@@ γιος» (vid)
Γιουνάιτεντ: Βρήκε στόπερ από την Ιταλία – Σπάει ρήτρα… με 55 εκατ. ευρώ!
Μπριζ – Φιορεντίνα: Ο Βανάκεν φέρνει τα πάντα στα ίσια! (vid)
Συγκλονιστικός Φέρντιναντ – «Δεν πατάω το σήμα της Ρεάλ! Σεβασμός στην ιστορία» (vid)
Ρεάλ – Μπάγερν: Οι 11αδες… που θα «ματώσουν» για να πάνε τελικό! (pic)
O Τομιγιάσου θέλει ένα πράγμα με την Άρσεναλ και αυτό είναι σχεδόν… αηδιαστικό!
Ο Τούχελ στην πιο δύσκολη ερώτηση που του έγινε απάντηση με… σιωπή!
Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)
Ανρί για Μπαπέ: «Είναι ο καλύτερος που υπάρχει! Είναι ο GOAT!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Μία εθνική από τα παλιά (vid)

Η Εθνική Ελλάδος παρά την άσχημη εμφάνισή της κατέθεσε και τη ψυχή της στο δεύτερο 45 λεπτο μέσα στο γήπεδο και έτσι απέσπασε το βαθμό μετά το τελικό 1-1 κόντρα στη Βοσνία.

Μία εθνική από τα παλιά (vid)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική Ελλάδος υποδέχτηκε στο “Γ.Καραϊσκάκης” την Βοσνία σε έναν παιχνίδι που θα έκρινε σε σημαντικό βαθμό τη δεύτερη θέση του ομίλου. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι άξιζαν τη νίκη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο “έκλεψε” τον βαθμό στο τελυταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Η εικόνα της εθνικής Ελλάδος βελτιώθηκε στο δεύτερο 45λεπτο και παρά το γεγονός ότι ο Μήτρογλου, ο Μάνταλος, ο Σταφυλίδης (ως εξτρέμ) και ο Γιαννώτας δεν βοήθησαν, η κατάθεση ψυχής των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών, όπως ο Τζαβέλας και ο Παπασταθόπουλος χάρισε αυτό το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας στο σύνολο του Μίχαελ Σκίμπε.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι Βόσνιοι διέθεταν την κατοχή στο πρώτο 20 λέπτο με την εθνική Ελλάδος να επιλέγει να μην πιέσει τα αντίπαλα στόπερ. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Χαίροβιτς από την δεξιά πλευρά της περιοχής να επιχειρεί ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καρνέζη.

Η Ελλάδα πλήρωσε το γεγονός ότι έπαιζε πολύ οπισθοχωρημένα δίνοντας ένα φάουλ έξω από την περιοχή στο 32ο λεπτό. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς εκτέλεσε το φάουλ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα με αρκετή δόση τύχης, καθώς η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε στην πλάτη του Καρνέζη για να πραγματοποιηθεί το 0-1.

Αυτό το γκολ “ξύπνησε” κάπως τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οι οποίοι ανέλαβαν την κατοχή της μπάλας και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Μήτρογλου να μην μπορεί να νικήσει από κοντινή απόσταση τον Μπέγκοβιτς μετά την κάθετη πάσα του Σάμαρη που κόντραρε στα σώματα.

Η γαλανόλευκη ομάδα δεν μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με το απίθανο σουτ του Φορτούνη έξω από την περιοχή στο 55΄να αποκρούει ο Μπέγκοβιτς προτού η μπάλα καταλήξει στο κάθετο δοκάρι της εστίας του τελευταίου.

Οι Βόσνιοι έβρισκαν κενούς χώρους, διότι η ελληνική άμυνα ήταν πολύ ανεβασμένη με αποτέλεσμα ο Μίραλεμ Πιάνιτς λίγα λεπτά αργότερα να σπαταλά τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 μέσα από την περιοχή.

Στο 75ο λεπτό μετά από έναν διαπληκτισμό ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζέκο. tzavellas

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού η Ελλάδα αν και δεν αγωνίστηκε ορθολογικά έπαιξε με μεγάλο πάθος και κατόρθωσε τελικά να το εξαργυρώσει αυτό στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ειδικότερα, ο Παπασταθόπουλος εκτέλεσε το πλάγιο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και η μπάλα στρώθηκε στον Τζαβέλα, ο οποίος με ένα άπιαστο μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Βέλγιο: 12

Ελλάδα: 10

Βοσνία Ερζεβοβίνη: 7

Κύπρος: 3

Εσθονία: 3

Γιβραλτάρ: 0


All Goals & Highlights HD - Greece 1-1 Bosnia... από Bayeo

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ