ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πάει το πρωτάθλημα για την Παρί και τώρα τελικός με Λιόν! (vid)
Ευρωπαία Ρόμα με Λουκάκου… πορθητή (vid)
Αλεξάντερ Σόρλοθ: Ο φορ που ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Ο Αντσελότι έβαλε… φωτιά με μία ατάκα του πριν τον τελικό του Champions League!
Μένουμε Μαδρίτη – Άλλος ένας στυλοβάτης παραμένει στη «Βασίλισσα»
Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να αποχωρήσω παρά να μείνω»
Η «βασίλισσα» είπε να το «Χ»αρεί λίγο και δεν έπαιξε άμυνα! (vid)
Ατλέτικο και Σιμεόνε παραδόθηκαν στις ορέξεις της διαστημικής Οσασούνα (vid)
«Ντόπες» από Αρτέτα στον κόσμο της Άρσεναλ: «Μην είστε ικανοποιημένοι! Θα πετύχουμε πιο πολλά!» (vid)
Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το Μονζουίκ με χορταστικό «τρίμπαλο» (vid)
Ο Λεβαντόφσκι… πέταξε τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο τέρμα της (vid)
Ο «γίγαντας» της Λίβερπουλ λύγισε μπροστά στον Κλοπ: Τα δάκρυα του Φαν Ντάικ! (vid)
O Ντούμφρις «πάγωσε» τη Λάτσιο και έδωσε τον βαθμό στην Ίντερ (vid)
Ο Κλοπ ανακοίνωσε με βροντερή φωνή τον νέο προπονητή της Λίβερπουλ (vid)
Η Τσέλσι θεωρούταν… τελειωμένη αλλά βγήκε στην Ευρώπη!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε ηγετική δήλωση εκδηλώνοντας την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τη θέληση να κατακτήσει τρόπαιο μαζί του.

Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στη ρεβάνς του 4-2 της Αγγλίας ήταν ξεκάθαρος. Η θέλησή του να κατακτήσει τρόπαιο και μάλιστα ευρωπαϊκό με τους Πειραιώτες είναι έκδηλη όπως δήλωσε. «Θα αντάλλαζα ένα Europa για αυτό το τρόπαιο», πρόσθεσε ο Ισπανός χαφ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ιμπόρα στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα:

Για το αν θα αντάλλαζε ένα Europa League με ένα Conference League: «Ναι, φυσικά. Δεν έχει σημασία τι έχω κερδίσει έως τώρα. Σημασία έχει ότι θέλω να κερδίσω το Europa Conference League. Είναι πολύ σημαντικό. Θα είναι το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να το γιορτάσω μαζί με τον Ολυμπιακό».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Για την Άστον Βίλα και πως θεωρεί ότι θα παραταχθεί: «Δεν ξέρουμε πως θα παίξει ο αντίπαλος και αυτοί πως θα παίξουμε εμείς. Αύριο θα μάθουμε όλοι. Ο καθένας μπορεί να εκπλήξει τον αντίπαλό του. Ο αντίπαλος προπονητής, επειδή τον ξέρω πολύ καλά, θα έχει μελετήσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Θέλουν να προκριθούν στον τελικό. Έχω μάθει πολλά από τον Έμερι. Όμως δεν θα ξεχάσω αυτό που μας είχε πει. Ότι για να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσεις ένα τρόπαιο πρέπει να το θες πάρα πολύ. Εχουν πολύ καλούς παίκτες, όπως έχουμε και εμείς. Εμείς πρέπει να το θέλουμε περισσότερο και με τη βοήθεια του κόσμου μας να γιορτάσουμε μια μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γράψει ιστορία: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας. Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί τους».

Για το εάν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σκέφτονται το σκορ του πρώτου παιχνιδιού: «Άλλο είναι να παρασυρθείς και άλλο να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας από το πρώτο λεπτό. Το θέλουμε πολύ και η φιλοδοξία που έχουμε είναι μια δύναμη την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά μας για να καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό».

Τι περιμένει από τον Έμερι να κάνει για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα: «Θα αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι όλα θα παιχτούν με τον τρόπο που θέλει. Θα προσπαθήσει να προβλέψει όλα όσα συμβούν στον αγώνα. Στην τακτική θα δώσει μεγαλύτερη σημασία. Είναι ένας προπονητής που ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουν πολλές δυνατότητες. Εκείνοι θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο από εμάς, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ