Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Είναι πραγματικός ο Κάσπερ και πετυχαίνει χατ-τρικ!
Ευρώπη

Είναι πραγματικός ο Κάσπερ και πετυχαίνει χατ-τρικ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ που σημείωσε χατ- τρικ ο Άγιαξ νίκησε εύκολα εντός έδρας τη Ναϊμένγκεν με σκορ 5-0.

20.11.2016 | 17:30

Ένα μεγάλο αστέρι φαίνεται πως έχει στις τάξεις του ο Άγιαξ.

Ο “Αίαντας” είναι γνωστό στο ότι έχει παράδοση να βγάζει σπουδαίες ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται στο μέλλον στην εν λόγω λίστα να βρίσκεται και ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ.

Ο 19χρονος παίκτης βρέθηκε σε μεγάλα κέφια στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ναϊμέγκεν και σημείωσε χατ- τρικ μέσα σε 18 λεπτά συμβάλλοντας σημαντικά στη νίκη της ομάδας του με σκορ 5-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ερεντιβίζιε.

Η αρχή έγινε με τον Ντόλμπερκ, ο οποίος στο 19′ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σον και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο ίδιος παίκτης στο 24′ “έγραψε” το 2-0, αλλά, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα που ήρθε στο 37′.

Ο Άγιαξ δεν σταμάτησε να πιέζει για ακόμη περισσότερα τέρματα που ήρθαν από τον Τραορέ στο 55′ και τον Σον στο 57′ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version