ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Γλύτωσε τα «Χ»ειρότερα η Φέγενορντ, στην κορυφή με τον Άγιαξ!

Σώθηκε στο τέλος η Φέγενορντ στο ματς με την Ουτρέχτη (3-3) κάτι που επέτρεψε στον Άγιαξ να γίνει συγκάτοικός της στην βαθμολογία (1-0 την Χέρενφεν).

Γλύτωσε τα «Χ»ειρότερα η Φέγενορντ, στην κορυφή με τον Άγιαξ!

Το καλύτερο δώρο έκανε η Ουτρέχτη στον Άγιαξ, αφού νίκησε στο «Γκάλκγκενγουορντ» την πρωτοπόρο Φέγενορντ για την 14η αγωνιστική της Eredivisie με 2-1 και την άφησε δεύτερη στο -1 από τον Αίαντα.

Η Ουτρέχτη ήταν καλύτερη στα σημεία από τους φιλοξενούμενους και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Χάλερ μετά από μπαλιά του Μπαραζίτε.

Η απάντηση της Φέγενορντ ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Ντιρκ Κάιτ μόλις στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού.

Οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν αλλά οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν στα χέρια τους τα ηνία του αγώνα, αποτρέποντας την Φέγενορντ να πλησιάσει απειλητικά την εστία του Ρούιτερ, αντιμετωπίζοντας όμως και εκείνη προβλήματα στην δημιουργία φάσεων μπροστά από τα καρέ του Τζόουνς.

Εν τέλει το γκολ που έψαχναν οι δύο ομάδες ήρθε στο 52′ από τον Τρουπέ, ο οποίος βρήκε δίχτυα και βοήθησε την ομάδα του να ανακτήσει το προβάδισμα.

Η Φέγενορντ προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού στο 84ο λεπτό ο Χάλερ πέτυχε και δεύτερο γκολ κάνοντας το 3-1 και δίνοντας απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Ρότερνταμ κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα χάρη σε τέρμα του Γιόργκενσεν, που έκανε το 3-2.

Η Φέγενορντ ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 8ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο πέτυχε ο Κράμερ που είχε μπει μόλις στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Φέγενορντ γλύτωσε τα χειρότερα, βλέποντας όμως τον Άγιαξ να σκαρφαλώνει στην κορυφή.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ

Στο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα στην «Άμπε Λένστρα», η Χέρενφεν υποδέχθηκε τον Άγιαξ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα ανέβαζε τους μεν φιλοξενούμενους στην πρώτη θέση -σε περίπτωση ήττας της Φέγενορντ- και τους δε γηπεδούχους στην τέταρτη.

Στον αγωνιστικό χώρο, ο Άγιαξ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, είχε τον έλεγχο της κυκλοφορίας αλλά χωρίς να μπορεί να μετατρέψει τις φάσεις που δημιουργούσε σε γκολ.

Εμφανώς κουρασμένος από το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με τον Παναθηναϊκό, ο Αίαντας έριξε για κάποιο χρονικό διάστημα στροφές, παρασέρνοντας και τους γηπεδούχους, οι οποίοι χαλάρωσαν και έτσι στο 71ο λεπτό οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κλάασεν.

Μέχρι το 90′ δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι ο Άγιαξ πήρε το σπουδαίο αυτό τρίποντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ