Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για “πάντα” στη Τότεναμ ο Κέιν
Τότεναμ

Για “πάντα” στη Τότεναμ ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν ανανέωσε ξανά το συμβόλαιο του με τα "σπιρούνια", δείχνοντας πίστη στην ομάδα που τον μεγάλωσε τελειώνοντας παράλληλα οριστικά τις μεταγραφικές φήμες.

01.12.2016 | 14:16

Με το που ακούστηκε το ενδιαφέρον συλλόγων για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, εκείνος τελείωσε τις φήμες υπογράφοντας νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα. Το προηγούμενο που υπέγραψε μόλις πέρσι, είχε διάρκεια μέχρι το 2020, όμως τα “σπιρούνια” φαίνεται πως τον “κλείδωσαν” για τα καλά, αφού το νέο τον κρατά στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” ως το 2022.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει πετύχει φέτος έξι τέρματα σε 10 αγώνες, έχοντας χάσει άλλους δέκα αγώνες της ομάδας του λόγω τραυματισμού.

Ο ίδιος δήλωσε, “Όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για αυτή την ομάδα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να υπογράφω νέο συμβόλαιο. Έχουμε ένα νεανικό ρόστερ και πηγαίνουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Τα καλά χρόνια είναι μπροστά μας και υπογράφοντας νέο συμβόλαιο είναι απλά η αρχή”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version