Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρέντναπ: “Ακόμα πιστεύω ότι μπορούν να το κερδίσουν”
Τότεναμ

Ρέντναπ: “Ακόμα πιστεύω ότι μπορούν να το κερδίσουν”

O πρώην τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, δεν έχει ξεγράψει ακόμα από την διεκδίκηση του τίτλου τα "σπιρούνια".

12.12.2016 | 20:07

Η Τότεναμ ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 στο “Ολντ Τράφορντ” στη χθεσινή αναμέτρηση με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 27 βαθμούς και την 5η θέση και να αυξηθεί η διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι στους 10 βαθμούς.

Παρ΄όλα αυτά, ο πρώην τεχνικός των “σπιρουνιών”, Χάρι Ρέντναπ, δεν ξεγράφει ακόμα την Τότεναμ από τη διεκδίκηση του τίτλου.

“Συμπαθώ πολύ τον Ποκετίνο, είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος” Δε θα άλλαζα την ομάδα του για καμία άλλη. Νομίζω ότι θα τερματίσουν μέσα στην τετράδα. Ακόμα πιστεύω ότι μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο.  Η πορεία προς τον τίτλο είναι ακόμα ανοιχτή. Η Τσέλσι πηγαίνει φανταστικά, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι σίγουρο, όμως ότι θα το κερδίζουν. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μία ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες. Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε αυτήν την εντύπωση στην αρχή της χρονιάς αλλά σίγουρα αυτό έχει αλλάξει σήμερα. Η Άρσεναλ αποδίδει πολύ καλά αυτή τη στιγμή αλλά ακόμα νομίζω ότι η Τότεναμ είναι κοντά”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version