Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν περνάει καλά στη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο
Μπαρτσελόνα

Δεν περνάει καλά στη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο

Ο βασικός γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Κλαούντιο Μπράβο, φαίνεται ότι είναι δυσαρεστημένος από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

15.12.2016 | 18:46

Λίγες μέρες πριν τη λήξη της καλοκαιρινή μεταγραφικής περιόδου η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε 18 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα τον Κλαούντιο Μπράβο, τον οποίο ο Γκουραντιόλα προόριζε ως αντικαταστάτη του Τζο Χαρτ. Παρά το γεγονός, όμως ότι ο Χιλιανός γκολκίπερ έχει συμπληρώσει 21 συμμετοχές με τη φανέλα των “πολιτών”, έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του μόλις 4 φορές με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη γκρίνια από μερίδα οπαδών της ομάδας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ισπανικό μέσο μαζικής ενημέρωσης Don Balon ο Κλαούντιο Μπράβο είναι ένας από τους πολλούς ξένους παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και ήδη σκέφτεται να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα δεν έχει προσαρμοστεί στον αγγλικό τρόπο ζωής και σύμφωνα με μία πηγή έχει μετανιώσει που αποχώρησε από τους Καταλανούς.

Γι΄αυτό το λόγο, ο Κλαούντιο Μπράβο έχει πει ακόμα και στους συμπαίκτες ότι είναι απογοητευμένος με το αγγλικό ποδόσφαιρο και ότι επιθυμεί να επιστρέψει στους “μπλαουγκράνα” ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον πάγκο πίσω από τους Τερ Στέγκεν και Σίλεσεν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version