Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Παπασταθόπουλο η Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλει Παπασταθόπουλο η Ρεάλ!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα πολύ ψηλά φαίνεται πως βρίσκεται ο στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

15.12.2016 | 17:00

Γι΄ακόμη μία σεζόν είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Γι’ ακόμη μία αγωνιστική χρονιά κάνει σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι από τους καλύτερους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Έλληνα στόπερ να αποτελεί τον ηγέτη των Βεστφαλών στα μετόπισθεν.

Λογικό και επόμενο τα ματς που κάνει με τους “κιτρινόμαυρους” να μην έχουν περάσει στα… ψιλά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η “Bild” ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα είναι πολύ ψηλά σε αυτή. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι άνθρωποι της “βασίλισσας” έμειναν εντυπωσιασμένοι με το επίπεδό του στα μεταξύ τους παιχνίδια και θα ήθελαν να τον αποκτήσουν.

Εκτός αυτού οι “μερένχες” επιθυμούν την αγορά του Σωκράτη γι’ ακόμη ένα λόγο. Αυτός είναι ο… Πέπε. Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει μεγάλωσει αρκετά και αυτό έχει επηρεάσει τις εμφανίσεις του στο γήπεδο με τους Μαδριλένους να ψάχνουν από τώρα τον αντικαταστάτη του και ο Παπασταθόπουλος φαίνεται όλα όσα χρειάζονται για να πάει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Βέβαια, για να γίνει αυτό υπάρχει ακόμη πολύ “ψωμί” στην υπόθεση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version