Ένα σοφό ρητό αναφέρει το εξής: “εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις”. Αυτό το γνωμικό φαίνεται ότι ταιριάζει άριστα στην περίπτωση των δύο γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ και Λορίς Κάριους. Ειδικότερα, τη φετινή σεζόν βασικός ξεκίνησε ο Μινιολέ για να δεχτεί κριτική και να επιλέξει ο Κλοπ να τον αντικαταστήσει με τον Κάριους. Ωστόσο, οι κακές εμφανίσεις του Γερμανού γκολκίπερ ανάγκασαν τον Κλοπ να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Βέλγο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο, στο οποίο οι “κόκκινοι” επικράτησαν με 3-0.

Ωστόσο, για τους δύο παίκτες ο ανταγωνισμός δεν έχει χαλάσει τις σχέσεις τους και αυτό αποδείχτηκε μέσω των δηλώσεων του Σιμόν Μινιολέ για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση ο συμπαίκτης του. mignolet

“Για τον Λορίς δε θα είναι ωραίο. Είναι, όμως,παραπάνω από ικανός για επαγγελματίας για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να επωφεληθεί από αυτήν. Μόνο δυνατότερος θα γίνει από όλο αυτό. Μέρος της δουλειάς μας είναι και να διαθέτουμε γερό στομάχι για να αντέχουμε την κριτική που μας ασκείται. Σε λίγες καιρό γίνομαι 29 ετών και το έχω περάσει όλο αυτό. Δεν είναι ωραίο. Μόνο δυνατότερος μπορείς να γίνει από αυτό ειδικά σε ένα σύλλογο, όπως η Λίβερπουλ. Ένα λάθος να κάνεις εδώ και γιγαντώνεται αμέσως”.