Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ομπαμεγιάνγκ θα φύγει από τη Μπορούσια με τη “σωστή τιμή”
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ομπαμεγιάνγκ θα φύγει από τη Μπορούσια με τη “σωστή τιμή”

Οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θέλουν να χάσουν τον Πιέρ Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά, δεν θα πουν και όχι σε μία καλή προσφορά.

14.01.2017 | 17:46

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και φέτος αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου.

Και όχι άδικα.

Ο Γκαμπονέζος φορ δεν έχει σταματήσει να σκοράρει τόσο στη Μπουντεσλίγκα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να τον θέλουν ολοένα και περισσότερες ομάδες από την ελίτ της Ευρώπης.

Οι Βεστφαλοί δεν θέλουν να τον χάσουν από τις τάξεις τους και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή τους, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 27χρονος επιθετικός να φύγει το επόμενο καλοκαίρι με μία “σωστή πρόταση”.

“Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο στις οποίες θα ήθελε να πάει να παίξει ο Ομπαμεγιάνγκ. Τα τελευταία δύο με τρία χρόνια έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά για εκείνον, αλλά, παραμένει στη Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, όλοι στο ποδόσφαιρο έχουν τη τιμή τους και εμείς δεν θα πούμε όχι αν έρθει μία σωστή πρόταση στα γραφεία μας για εκείνον. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει συμβόλαιο μαζί μας ως το καλοκαίρι του 2020”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version