Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με κατεβασμένα τα χέρια η Μίλαν!
Μίλαν

Με κατεβασμένα τα χέρια η Μίλαν!

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ουντινέζε η Μίλαν (2-1).

29.01.2017 | 18:08

Άδοξα έπεσε η Μίλαν στην έδρα της Ουντινέζε από την οποία και ηττήθηκε με 2-1 για την 22η αγωνιστική της Serie A παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ.

Οι «ροσονέρι» άρχισαν ιδανικά τον αγώνα αφού μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σούσο να βρίσκει τον Μποναβεντούρα και εκείνος με την σειρά του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Ουντινέζε αιφνιδιάστηκε αρχικά από το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων αλλά πάτησε… γκάζι, αύξησε την πίεσή της και στο 31′ έφτασε στην ισοφάριση με τον Ορό.

Οι ισορροπίες διατηρήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν και να κυνηγούν το γκολ με οργανωμένες επιθέσεις.

Το τέρμα που εν τέλει χώρισε τις δύο αντιπάλους ήρθε στο 73′ όταν ο Τζάνκτο βρήκε όμορφα τον Ντε Πολ και εκείνος με την σειρά του τέλειωσε ωραία την φάση κάνοντας το 2-1.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι η Μίλαν έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς που την απομάκρυναν κι άλλο από τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version