Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επική “τρολιά” από Μπάγερν σε Άρσεναλ! (pic)
Μπάγερν Μονάχου

Επική “τρολιά” από Μπάγερν σε Άρσεναλ! (pic)

Τον... αέρα της Άρσεναλ στα social media έχει πάρει η Μπάγερν Μονάχου που δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τους "κανονιέρηδες".

31.01.2017 | 12:55

Σε λίγες μέρες το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει.

Και μία από τις αναμετρήσεις που περιμένουμε πώς και πώς είναι εκείνη ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Άρσεναλ με τις δύο ομάδες να κληρώνονται γι’ ακόμη μία φορά στη φάση των “16” του εν λόγω θεσμού, κάτι που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τους “κανονιέρηδες” μιας και δεν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις στα παιχνίδια με τους Βαυαρούς.

Παρόλα αυτά οι Λονδρέζοι προχωράνε στο Κύπελλο, όπου και περίμεναν μέσω κλήρωσης να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός τους και το έκαναν γνωστό από τη σελίδα τους στα social media.

Είναι γνωστό πως οι Γερμανοί αλλά και οι Άγγλοι το έχουν πάει σε άλλα… επίπεδα το συγκεκριμένο θέμα και έτσι η σελίδα της Μπάγερν στο Facebook δεν έχασε την ευκαιρία να “τρολάρει” εκείνη της Άρσεναλ και να της πει ότι θα παίξουν… μαζί και στο Κύπελλο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version