ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σουαρεζ-ει αυτή η “Μπάρτσα”!

Με το εμφατικό 6-0 πέρασε από την έδρα της Αλαβές η Μπαρτσελόνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ο Λουίς Σουάρεζ που σκόραρε δις, ενώ έδωσε και ασίστ.

Σουαρεζ-ει αυτή η “Μπάρτσα”!

Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αλαβές με τους Κατλανούς να επικρατούν με σκορ 6-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρεζ που… οργίασε.

Πιο αναλυτικά, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε ορεξάτη, με κατοχή μπάλας και πρέσινγκ ψηλά. Στο 15′ ο Βιδάλ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά. Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Τέο Ερνάντεζ αποκρούστηκε από τον Τερ Στέγκεν, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μέσι δέχθηκε την πάσα του Σουάρεζ μέσα στην περιοχή, αλλά είδε τον Πατσέκο να διώχνει σε κόρνερ. Το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 36′.

Μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, ο Ράκιτις τροφοδότησε τον Βιδάλ, εκείνος έδωσε με τη μια στον Σουάρεζ και ο Ουρουγουανός από κοντά άνοιξε το σκορ ( φτάνοντας παράλληλα τα 9 γκολ στις τελευταίες 9 συμμετοχές του).  Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ διπλασίασε τα γκολ της “Μπάρτσα”. Ωραίος συνδυασμός από Μέσι και Σουάρεζ, τραγικό λάθος του Πατσέκο, η μπάλα στρώθηκε στο Νεϊμάρ και εκείνος δεν αστόχησε στο 40′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το μακρινό σουτ του Κριστιαν Σάντος, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Ύστερα από 13′ χωρίς κάποια ευκαιρία, ο Μέσι έκανε το 0-3.

Ο Αργεντινός φορ κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και με ωραίο πλασέ κάτω από τα πόδια του Πατσέκο έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Το “πάρτι” μόλις είχε αρχίσει για τους φιλοξενούμενους.

Στο 63′ ο Σουάρεζ βρήκε το Μέσι, και ο Αλέξις, πέφτοντας στα πόδια του Αργεντίνου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σουάρεζ μπήκε στην περιοχή, πάτησε όμορφα για τον Ράκιτιτς, και ο Κροάτης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 0-5!

Και..σα να μην έφτανε αυτό, στο 68′ ο Σουάρεζ πήρε το ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση του Πατσέκο σε πλασέ του Νεϊμάρ, και με μονοκόμματο σουτ σκόραρε για το 0-6! O ρυθμός έπεσε, με τα τελευταία λεπτά διαδικαστικά. Τελευταία φάση στο 83′, με τον Σουάρεζ σε μια λόμπα εκτός περιοχής, που κατέληξε άουτ. Πέντε λεπτά πριν τα 90, ο Βιδάλ τραυματίστηκε στον αστράγαλο, σε μια σοκαριστική στιγμή, και αποχώρησε με φορείο!

Με τη νίκη αυτή, η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην 1η θέση με 48 βαθμούς. έχοντας όμως τρία ματς παραπάνω από τη δεύτερη Ρεάλ ( 46β ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ