ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εθνική Αγγλίας: Τα οκτώ ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός EURO – Η εξήγηση του Σαουθγκέιτ
Έκρηξη Φέρντιναντ για Σίτι – Πιέσεις από όλους για να τιμωρηθεί άμεσα!
Δάκρυσε ο Βινίσιους για Κρόος – «Μέρα θλίψης! Η λέξη ιδιοφυία είναι… μικρή» (pic)
Εθνική Αγγλίας: Ο Ράσφορντ έχασε το τρένο για το EURO2024
Ραγίζει καρδιές ο Κρόος: «Μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης θα τελείωνα την καριέρα μου»
ΕΠΙΣΗΜΟ: O Τόνι Κρόος αποχωρεί από τη Ρεάλ και σταματάει το ποδόσφαιρο
Έβγαλε την είδηση ο Ρομάνο: Σίτι και Έντερσον ετοιμάζονται για διαζύγιο
Οι πέντε παιχταράδες που αφήνουν την Νότιγχαμ – Καμία κίνηση του Μαρινάκη να τους κρατήσει
Αφήνει την Τουρκία ο Μπαλοτέλι και πιάνει… την Μπόκα Τζούνιορς!
«Ο Ιταλιάνο αποχωρεί από τον πάγκο της Φιορεντίνα»
Ο Σλοτ πιάνει αμέσως δουλειά στη Λίβερπουλ – Ο παιχταράς που θέλει από την Ολλανδία
Αχόρταγη Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει… 80αρα και απογειώνει τη μεσαία της γραμμή
Το συγκινητικό αντίο του Τσιμίκα στον Γιούργκεν Κλοπ (pic)
Τσέλσι: Τα πλάνα του Ποτσετίνο ενόψει του καλοκαιριού!
Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε τίποτα λόγω… Ρεάλ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στο 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς στην Ισπανία.

Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)

Γκολ, φάσεις, ανατροπή, ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα! Η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν μία σπουδαία παράσταση στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League που τα είχε όλα εκτός από… νικητή, αφού το 2-2 ήταν το τελικό σκορ!

Μεγάλο παιχνίδι από τον Βινίσιους Τζούνιορ που σημείωσε δύο γκολ απέναντι στον Μάνουελ Νόιερ. Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα του Τόμας Τούχελ που έκανε την ανατροπή αλλά δεν κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα ως το τέλος.

Η ρεβάνς την Τετάρτη 8 Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Τούχελ ήθελα να πιάσουν στον… ύπνο τους Μαδριλένους και παραλίγο να τα είχαν καταφέρει πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού. Ο Κέιν με ωραία πάσα βρήκε τον Σανέ αλλά εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει με τη σειρά του τον Λούνιν που είχε πάρει καλή θέση!

Όμως, οι γηπεδούχοι δεν έμελλε να μείνουν εκεί. Οι Βαυαροί συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και να εκμεταλλεύονται τα λάθη των Ισπανών που γινόντουσαν κυρίως στη μεσαία γραμμή. Στο 7′ ο Κέιν πήγε να σημειώσει το γκολ της σεζόν, μιας και προσπάθησε από το κέντρο να νικήσει τον Λούνιν. Αλλά για λίγο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Τα λεπτά περνούσαν και η Ρεάλ έδειχνε ολοένα και πιο άνετη με την μπάλα στα πόδια της.

Στη μοναδική καλή της στιγμή στο πρώτο ημίχρονο όχι μόνο απείλησε τον Νόιερ αλλά τον νίκησε κιόλας. Στο 24′ ο Κρόος με μαγική κάθετη πάσα βρήκε τον Βινίσιους και εκείνος με ανάλογο πλασέ νίκησε τον Γερμανό κίπερ από κοντά για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Αυτό, όπως ήταν λογικό και επόμενο… αποσυντόνισε λίγο τους Γερμανούς που χρειάστηκαν χρόνο για να βγουν και πάλι μπροστά, απειλώντας εκ νέου με τον Κέιν με φάουλ από πολύ καλή θέση. Ωστόσο, το σουτ του πέρασε για λίγο έξω με το 1-0 να μένει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου ήταν και πάλι πιο δυνατή στο ξεκίνημα! Όμως, η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κρόος να πλασάρει από τα πλάγια, όμως, ο Νόιερ έδιωξε εντυπωσιακά στο 50′. Και εφόσον δεν έγινε εκεί το 2-0 οι γηπεδούχοι όχι μόνο βγήκαν μπροστά αλλά βρήκαν και δύο γκολ. Το πρώτο ήρθε από τον Σανέ στο 54′ με τον Γερμανό εξτρέμ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με ωραία ατομική ενέργεια. Οι Βαυαροί είχαν πάρει τα πάνω τους και δεν άργησαν να κάνουν την ανατροπή.

Στο 57′ ο Βάσκες υπέπεσε σε πέναλτι στον Μουζιάλα που εκτέλεσε με επιτυχία ο Κέιν για το 2-1 με τον Άγγλο να δείχνει ότι από τα έντεκα βήματα λίγοι μπορούν να τον σταματήσουν. Οι παίκτες του Αντσελότι έχαναν εύκολα την μπάλα και έδειχναν να έχουν επηρεαστεί αρκετά από την ανατροπή. Ο Αντσελότι έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του με τις αλλαγές που έκανε και βοήθησε αρκετά για το σύνολό του.

Η ισπανική ομάδα βγήκε μπροστά και κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Ροντρίγκο που έγινε από τον Κιμ. Ο Βινίσιους νίκησε εκ νέου τον Νόιερ στο 83′ για να κάνει το 2-2 που έμελλε να μείνει ως το τέλος με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στη Μαδρίτη.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ