Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με αυτή τη κίνηση ο Ρανιέρι ξεμπρόστιασε τη Λέστερ!
Premier League

Με αυτή τη κίνηση ο Ρανιέρι ξεμπρόστιασε τη Λέστερ!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έδειξε με ακόμη ένα τρόπο στα άτομα που είναι στη διοίκηση της Λέστερ πως δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

27.02.2017 | 21:47

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εδώ και μερικές μέρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λέστερ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απόφαση της διοίκησης των “αλεπούδων”.

Η Λέστερ δεν είχε κατακτήσει ποτέ ξανά πρωτάθλημα στην ιστορία της. Μέχρι πέρυσι με τον Ιταλό να είναι ο “αρχιτέκτονας” του θαύματος. Ωστόσο, όλα αυτά ξεχάστηκαν από τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου που δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια μετά τις τελευταίες ήττες της ομάδας.

Ο Ρανιέρι πήρε ως αποζημίωση τρία εκατομμύρια λίρες. Ως εδώ όλα εντάξει. Όμως όπως αναφέρουν ιταλικά και αγγλικά ΜΜΕ ο έμπειρος τεχνικός από αυτό το χρηματικό ποσό το μισό (δηλαδή 1,5 εκατομμύριο) το χάρισε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Λέστερ, δείχνοντας έτσι με αυτή την κίνηση πόσο πολύ αγάπησε, αλλά και δέθηκε τόσο με τους ανθρώπους εκεί πέρα, όσο και με την ίδια την πόλη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version