Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μιλάει με Κιελίνι η Ρεάλ Μαδρίτης;
Ρεάλ Μαδρίτης

Μιλάει με Κιελίνι η Ρεάλ Μαδρίτης;

Τον αντικαταστάτη του Πέπε βρήκε όπως φαίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

01.03.2017 | 19:29

Κάτι παραπάνω από δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Πέπε από την Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της «βασίλισσας» του ισπανικού ποδοσφαίρου βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πορτογάλου οπισθοφύλακα, ούτως ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι «μερέγχες» φαίνεται να έχουν καταλήξει ήδη σε μία συνοπτική λίστα επιλογών, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο Τζόρτζιο Κιελίνι της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πρόθυμη να καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δελεάσει τον Ιταλό αμυντικό να γίνει κάτοικος «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Φυσικά, στην μέση βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία είναι η ομάδα που άνδρωσε τον Κιελίνι, που βρίσκεται στο Τορίνο από το 2005 και έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην «Μεγάλη Κυρία».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version